Работен офис стол Carmen 7568 - черен 12633
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Работен офис стол Carmen 7568 - черен 12633

Работният офис стол Carmen 7568 e удобен модел, който съчетава хубава визия и практични функции. Той е снабден с удобен и функционален регулируем люлеещ механизъм. Можете да коригирате височината му, благодарение на вградения газов амортисьор.
302,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Универсален и практичен

Работният офис стол Carmen 7568 e стилен и практичен. Благодарение на своята универсална визия той се вписва лесно в различен тип пространства. Със своя ненатрапчив дизайн, моделът предоставя всички удобства, за да се чувствате добре по време на работа. Облегалката му е покрита с мрежа, която не позволява спарване дори в топлите месеци. Дамаската на седалката е износоустойчива и лесна за поддръжка. Основата внася необходимата здравина и надеждност. Столът разполага с функции, които допринасят за постигането на максимален комфорт. Те се използват интуитивно и позволяват за неговото персонализиране според нуждите на седящия.


Подлакътници от полипропилен

Carmen 7568 е оборудван с практични подлакътници за повече удобство. Те осигуряват надеждна опора за ръцете на седящия. Едновременно с това се вписват чудесно в цялостния облик на стола, тъй като са изработени от полипропилен.


Лумбална опора за повече комфорт

Статичната лумбална опора на Carmen 7568 гарантира комфорт за гърба. Тази екстра осигурява правилна позиция на тялото дори и при продължителен престой. Освен това има интересна форма и добавя футуристичен елемент на иначе изчистената линия.


Tilt tension механизъм

Столът разполага с класически люлеещ механизъм, т. нар. tilt tension, позволяващ фиксиране в изправена позиция. Ако чувствате необходимост от кратка почивка, само издърпайте лоста вдясно и се отпуснете назад. Когато сте готови да продължите със задълженията си, се изправете и заключете облегалката. Силата на люлеене се регулира чрез кръгъл механизъм под седалката.


Промяна на височината

Височината на Carmen 7568 се коригира в диапазон от 10 см. В най-ниската си позиция седалката е на отстояние 41 см от земята. Функцията позволява безпроблемно да пригодите стола според собствените си предпочитания, като използвате лоста вдясно. Промяната се случва плавно благодарение на вградения газов амортисьор.


Въртене на 360°
 
Функцията за завъртане на пълен оборот ви дава още едно предимство. Така лесно ще достигате до всичко важно, за да вършите пълноценно и експедитивно своите задачи, без да ставате. Ако пък решите да отпуснете очи за минута, просто се обърнете и погледнете през прозореца.

Колелца за меки настилки

Полипропиленовата основа тип звезда гарантира стабилност на конструкцията. Колелцата са от същия материал, което ги прави подходящи за меки настилки. Те позволяват безпроблемно и безшумно придвижване.


Максимално натоварване: до 100 кг

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

12633
11.90 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
57 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
Работен стол
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
93 - 103 см
Дълбочина седалка
46 см
Височина седалка от земята
41 - 51 см
Дължина облегалка
52 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Лумбална опора
Да
Диаметър на звезда
62 см
Ширина с подлакътници
62 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
62.5 x 51 x 67- Тегло- 21 кг.- К-во единици- 2 бр.

Вижте също и: