Работен офис стол Carmen 7563 - черен 13764
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Работен офис стол Carmen 7563 - черен 13764

Работният офис стол Carmen 7563 е модел подходящ за съвременния офис. Столът е с газов амортисьор за коригиране на височината и регулируем люлеещ механизъм.
191,52 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модерен и практичен дизайн

Със своята изчистена визия работният стол Carmen 7563 лесно ще се впише във вашия офис или дом. Той е практичен и модерен модел с удобна седалка и облегалка, изработени изцяло от текстилна мрежа, която осигурява комфорт през всеки сезон благодарение на циркулацията на въздух през нея. Основата на стола, както и неговите подлакътници са направени от здрав полипропилен в черен цвят.


Комфорт за ръцете

Без значение къде е вашето работно място – в офиса или вкъщи, с Carmen 7563 ще имате, удобството, което ви е нужно, за да работите пълноценно. За по-голям комфорт столът е снабден с подлакътници, което позволява да облегнете ръце по всяко време на деня.


Люлеещ механизъм

В основата на работния офис стол Carmen 7563 е вграден регулируем люлеещ механизъм (tilt tension). Ако прекарвате дълго време, работейки зад бюро, функцията за люлеене е чудесен начин да се раздвижите или да релаксирате по време на кратката почивка. Силата на люлеене може да се регулира с въртене на кръглия механизъм под седалката, а ако желаете да фиксирате стола неподвижен и да деактивирате функцията, като натиснете навътре лоста вдясно.


Коригиране на височината

Моделът разполага с газов амортисьор за коригиране на височината спрямо вашия ръст. Благодарение на него и с помощта на лоста вдясно, можете да вдигнете или свалите седалката до желаното ниво. Нейната височина от земята може да варира в границите от 45 до 57 см.


Здрава и стабилна основа с колелца

Базата на работния офис стол Carmen 7563 е изработена от здрав полипропилен в черен цвят. Тя е под формата на звезда с 5 колелца, които ви позволяват да се придвижвате дори в седнало положение и улесняват преместването на стола.


Въртене на 360°

С Carmen 7563 можете да се обърнете във всяка една посока, благодарение на възможността за въртане на 360° на седалката. Това ви спестява време и ви осигурява неограничена свобода на движенията.

Максимално натоварване до 100 кг.

За да сте сигурни, че един стол е подходящ за вашите нужди, не забравяйте да обърнете внимание какво е неговото допустимо натоварване. Работният офис стол Carmen 7563 е проектиран за максимално натоварване до 100 кг. Спазването на това ограничение, гарантира дълга и безпроблемна употреба.


Опаковка и монтаж

Офис столовете Carmen се изпращат добре опаковани, в разглобен вид за безпроблемно и лесно транспортиране. Към всеки стол са приложени подробни инструкции за монтаж и списък на съставните части. Моля следвайте последователността от стъпки описана в инструкциите.

 

Техническо описание

13764
10.52 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
53 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
Работен стол
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
95 - 105 см
Дълбочина седалка
50 см
Височина седалка от земята
42 - 52 см
Дължина облегалка
53 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Диаметър на звезда
62 см
Ширина с подлакътници
59 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
62.5 x 46 x 63- Тегло- 20.2 кг.- К-во единици- 2 бр.

Вижте също и: