Работен офис стол Carmen 7590 - светлосин 14107
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Работен офис стол Carmen 7590 - светлосин 14107

Работният стол Carmen 7590 е практичен избор, който лесно може да се впише както в интериора на офиса, така и в домашна обстановка. Той е с регулируема височина, люлеещ механизъм, регулируеми подлакътници и лумбална опора.
252,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Свежа визия и практичност

Елегантният и свеж работен офис стол Carmen 7590 ще се впише с лекота навсякъде. Той е подходящ избор както за дома, така и за модерни служебни пространства, благодарение на различните си практични функционалности като промяна във височината, подвижни подлакътници, лумбална опора и други. Визията му е изчистена и приятна. Белият му полипропиленов корпус и разнообразните възможности за избор на дамаска го превръщат в интересен акцент във всяко помещение. Седалката и облегалката са широки и с естествени извивки, покрити са с мрежа, която осигурява проветривост на тялото и не позволява спарване.


Комфортни подлакътници

Столът разполага с елегантни подлакътници, които се повдигат нагоре с едно движение. Те са изработени от полипропилен, а за по-голямо удобство от горната им страна има подложки от мрежа с допълнителен пълнеж. Умелото съчетаване на материи и цветове не само създава максимален комфорт, но и допълва характерния облик на модела.

 


Лумбална опора

За да сте сигурни, че тялото ви няма да натрупа излишна умора дори и при по-дълъг престой, е важно да избирате модел, който се грижи за правилната ви стойка. Carmen 7590 разполага с регулируема лумбална опора, която променя позицията си с просто издърпване. Освен своята функционалност тя идеално се вписва в дизайна на стола.


Tilt tension механизъм

Carmen 7590 е оборудван с механизъм, позволяващ люлеене и фиксиране на стола в изправена позиция. Т. нар. tilt tension дава възможност да се отпуснете назад посредством издърпването на лоста под седалката. Кръглият механизъм отдолу ви помага да настроите силата на движение според собственото си тегло. Разбира се, също толкова бързо може да се върнете към сериозните си задължения, като изправите облегалката и заключите механизма в тази позиция.


Коригиране на височината

Височината на работния офис стол Carmen 7590 се регулира плавно и с лекота. За целта моделът разполага с вграден газов амортисьор. С едно движение на ръчката под седалката вдясно може да изберете най-точната за вас позиция в диапазон от 10 см (45-55 см отстояние на седалката от земята) и да си гарантирате стабилност и добър тонус на тялото.


Въртене на 360°

Функцията за въртене на пълен оборот е ключово предимство за качествените работни столове. Тя осигурява свобода на движение и пести ценни секунди в забързания ритъм на деня.


Надеждна основа

Основата тип звезда е изработена от полипропилен и дава стабилност и финален завършек на визията. Цветът е бял, като на целия корпус на стола. Колелцата са силиконови и гарантират лесното придвижване, без да нарушавате концентрацията на колегите си и без да надрасквате твърдата повърхност на настилките.


Максимално натоварване

Работният офис стол Carmen 7590 е подходящ за хора с максимално тегло от 120 килограма. За да сте напълно удовлетворени от стола си, винаги го избирайте спрямо структурата и теглото на вашето тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за вашият комфорт през целия ден, а така съответно и за вашето здраве и благополучие.


Компактна опаковка

Вашият работен офис стол ще бъде доставен в разглобено състояние и внимателно опакован в кашон. Към него ще получите и подробна инструкция за монтаж и указания за последователността при сглобяване, които да следвате.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14107
12.50 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
64 см
Материал
мрежа
Тип стол
Работен стол
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен + мрежа
Цялостна височина
94 - 104 см
Дълбочина седалка
49 см
Височина седалка от земята
45 - 55 см
Дължина облегалка
49 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Повдигащи се подлакътници
Да
Лумбална опора
Да
Диаметър на звезда
62 см
Ширина с подлакътници
67 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
59 x 28 x 63- Тегло- 12.5 кг.-

Вижте също и: