Разтегателна трапезна маса CALYPSO - дъб вотан - тъмносив 7518
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса CALYPSO - дъб вотан - тъмносив 7518

CALYPSO е компактна трапезна маса с интересен дизайн, който комбинира масивна основа с форма на трапец и правоъгълен плот с размери 110 см. х 69 см. и дебелина 25 мм. Моделът има функция за разтягане, като с помощта на допълнителна плоскост размерите на плота достигат до 145 см. х 69 см.
383,04 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стилен и практичен избор за трапезарията

Трапезната маса CALYPSO се отличава с модерен и стилен дизайн, който съчетава правоъгълен плот със заоблени ъгли и основа с нестандартна форма. Тя е с компактни размери и механизъм за разтягане, което я прави практичен избор за всяка трапезария. Моделът се предлага в няколко варианта, които комбинират два цвята. Допълнителната плоскост за разтягане на масата е с цветът на основата, което създава приятен контраст с белия цвят на плота.


Надеждно качество

CALYPSO притежава масивна основа, която гарантира стабилност на масата. Тя е изработена от ПДЧ материал, а плотът с дебелина 25 мм. е завършен с меламиново покритие. То е не само лесно за почистване, но и устойчиво на драскотини.


Практичен разтегателен механизъм

Трапезната маса CALYPSO може да се разтегне бързо и лесно, с помощта на плъзгащ механизъм и допълнителна плоскост, скрита в долната част. За по-малко от минута ще имате допълнително място за вашия празничен обяд или за да посрещнете приятел на вечеря.


Завършена комбинация

Колекцията от трапезни мебели Carmen включва разнообразие от модели, сред които ще намерите идеалните столове за маса CALYPSO. Тя може да се съчетае чудесно с трапезни столове с метални крака, като например ALASKA, Carmen 371, а също и с модели от дамаска като Carmen 512 в цвят камък.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

7518
33.40 kg
Техническо описание
Материал основа
пдч
Дължина маса
110 - 145 см
Ширина маса
69 см
Височина маса
75.5 см
Дебелина на плот
25 мм
Материал плот
Пдч
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
76 x 66 x 14.6, Тегло: 33.4 кг.,

Вижте също и: