Разтегателна трапезна маса RICCIO - оникс-черен 12229
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса RICCIO - оникс-черен 12229

RICCIO е модерна трапезна маса с разчупена метална основа и кръгъл плот с функция за разтягане. Компактна и стилна, тя е чудесно решение за обзавеждане на съвременното жилище.
806,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Разчупена визия и уют

Търсите най-добрата трапезна маса за малки пространства? С компактните си размери и модерен дизайн, маса RICCIO ще се превърне в идеалния избор. Освен за вашата трапезария, тя е подходяща и за заведения и ресторанти. Изчистеният кръгъл плот създава усещане за просторна атмосфера, а черните метални крака със зашеметяващ кръстосан дизайн завършват елегантно цялостната визия на модела. Плотът е с диаметър 100 см и разтегателен механизъм, благодарение на който може да се събирате с приятелите и семейството си, за да се насладите на прекрасни вечери. 


Висококачествена изработка

RICCIO е маса със здрава и стабилна конструкция. За изработката на плота е използван  ПДЧ с дебелина 25 мм. Нестандартните ѝ крака от праховобоядисан метал осигуряват надеждна основа. Всичко това гарантира дълготрайна и безпроблемна употреба във времето и запазване на безупречния вид на масата.

Практичен разтегателен механизъм

Плотът на масата е с диаметър 100 см. Ако искате да разполагате с повече място на трапезата, бързо и лесно можете да разтегнете RICCIO с помощта на удобния механизъм. По този начин масата ще придобие форма на елипса с дължина 135 см, за да осигурите по-голямо удобство на приятелите и семейството си.


Перфектна комбинация

Трапезна маса RICCIO е модел, подходящ за съвременния интериор на модерния дом. Тя може да се комбинира чудесно с трапезни столове COLORADO, Carmen 516 X, а за още по – ефектно излъчване, може да се съчетае с модели Carmen 527 и HALTON.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

12229
34.40 kg
Техническо описание
Материал крака
Праховобоядисан метал
Дължина маса
100 - 135 см
Ширина маса
100 см
Височина маса
77 см
Дебелина на плот
25 мм
Материал плот
Пдч
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
10.7 x 105.2 x 106- Тегло- 26.6 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
7.2 x 74.8 x 85.2- Тегло- 7.8 кг.-