Разтегателна трапезна маса MILAZZO - титаний 15130
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса MILAZZO - титаний 15130

MILAZZO е разтегателна трапезна маса с модерна визия и нестандартна, но стабилна основа от праховобоядисан метал. Керамичният плот внася доза лукс във всеки интериор, а функцията за разтягане осигурява достатъчно място за посрещане на вашите гости - цели 190 см.
4320,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стилна визия и елегантност

Със своята интересна визия трапезна маса MILAZZO добавя елегантен акцент на всяко помещение. Комбинацията от метална основа с нестандартна форма и керамичен плот е олицетворение на стил и качество. Когато започнете да я разтягате, се разкриват нейната красота и функционалността ѝ. След разтягане плотът достига до 190 см, а в стандартно положение e 130 см. Ширината му е 100 см, което осигурява удобството на всички седящи около масата.


Изработка от качествени материали

Разтегателна трапезна маса MILAZZO е изработена от първокласни материали. Плотът е от керамика, с дебелина 10 мм, а основата от устойчив метал, което гарантира здравината и стабилността на модела.


Удобна функция за разтягане

Моделът разполага със синхронен механизъм, който позволява с едно леко завъртане да удължите плота от 130 см до 190 см. С помощта на двете странични плоскости семейството и гостите ви, ще се чувстват максимално комфортно.


Съвършена комбинация

Спокойно може да комбинирате трапезна маса MILAZZO с подходящи трапезни столове от каталога на мебели Carmen. Може да се спрете на модели от дамаска или кожа, като особено добре се съчетават такива с метални праховобоядисани крака като DOVER, CONWAY или SEFTON.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

15130
100 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
130 - 190 см
Ширина маса
100 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
40 x 100 x 160- Тегло- 100 кг.-