Разтегателна трапезна маса NEXT дъб вотан - бял 13161
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса NEXT дъб вотан - бял 13161

NEXT е съвременна трапезна маса с функция за разтягане. Плотът на масата е с дебелина 25 мм и размери 110 см в стандартно положение и 145 см при разтягане. NEXT e изключително модерна и стабилна и би паснала на всеки един интериор. Подходяща е както за дома, така и за ресторанти.
475,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Компактно решение за модерния дом

Разтегателната трапезна маса NEXT притежава изчистен, но модерен дизайн с централна основа. Нейният плот е с компактни размери – 110 см х 68 см. и заоблени ъгли, които омекотяват правоъгълната му форма. Това превръща модела в идеално решение за съвременните маломерни апартаменти, както и за тези, които имат голямо жилище, но искат да имат повече простор. Ако търсите компактна и практична разтегателна маса с минималистичен дизайн, то NEXT ще отговори на всичките ви изисквания.


Качество и стабилност

Т-образната форма на масата я прави изключително стабилна. Моделът е изработен от висококачествен материал, благодарение на което запазва добрия си вид във времето. Плотът е с дебелина 25 мм и е покрит с маламин, което защитава повърхността от драскотини.


Функция за разтягане

Трапезната маса NEXT е не само компактна, но и практична, благодарение на механизма за разтягане. Чрез добавяне на допълнителната плоскост, скрита в нейната основа, дължината на плота се променя от 110 на 145 см. Това ви осигурява допълнително пространство за трапезата, но също и придава интересен вид на масата, тъй като средната част е в бял цвят, също като едната половина на основата.


Завършена комбинация

NEXT е компактна маса с модерен и семпъл дизайн, която лесно може да се впише в интериора на съвременния дом. Нейната изчистена визия позволява да я комбинирате с различен тип трапезни столове. Сред моделите на мебели Carmen ще намерите много подходящи решения, като например стол LUTON.


Лесен монтаж

Трапезни маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

13161
34 kg
Техническо описание
Материал основа
пдч
Дължина маса
110 - 145 см
Ширина маса
68 см
Височина маса
74.5 см
Дебелина на плот
25 мм
Материал плот
Пдч
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
158 x 60.5 x 74, Тегло: 34 кг.,

Вижте също и: