Разтегателна трапезна маса SMART - бял-бетон 12843
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса SMART - бял-бетон 12843

Трапезната маса SMART е практичен модел с модерен дизайн, който ще внесе стил и уют във вашия дом. Тя притежава стабилна основа и практичен механизъм за разтягане на плота.
388,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Компактна и практична

SMART е компактна и функционална трапезна маса, с правоъгълен плот и стабилна основа. Дизайнът й комбинира правоъгълен плот със заоблени ъгли и размери 105 см х 69 см, както и стабилна основа. За по-голяма функционалност, масата е с разтегателен механизъм, благодарение на който винаги ще имате допълнително място за приятелите си на трапезата.


Здравина и стабилност

Трапезната маса  SMART притежава модерен дизайн и здрава основа. Моделът е изработен от ПДЧ материал с 25 мм дебелина на плота и меламиново покритие, което предпазва масата от надрасквания и е лесно за почистване.

Практичен разтегателен механизъм

Плавният и безшумен механизъм за разтягане, позволява да увеличите дължината на плота от 105 см на 140 см. С негова помощ за секунди сте готови за незабравима вечеря с приятелите си.


Перфектна комбинация

Трапезната маса SMART се комбинира лесно с различен тип трапезни столове. В колекцията на мебели Carmen ще откриете разнообразие от модели, подходящи за нея. За да завършите перфектно нейната визия, може да я съчетаете с трапезен стол Carmen 524, Carmen 514 или REDCAR.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

12843
33.40 kg
Техническо описание
Материал основа
пдч
Дължина маса
105 - 140 см
Ширина маса
69 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
25 мм
Материал плот
Пдч
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
16 x 58 x 76, Тегло: 33.4 кг.,

Вижте също и: