Трапезен стол PENZA - резеда TJ 11686
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол PENZA - резеда TJ 11686

Трапезният стол PENZA е стилно и модерно решение, подходящо за обзавеждане на дома или за интериора на съвременни и луксозни ресторанти и заведения. Основата му е изработена от праховобоядисан метал, а седалката от дамаска и еко кожа за гърба на облегалката и страниците.
175,68 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Трапезен стол PENZA: нестандартен, удобен и практичен

Трапезният стол PENZA е нестандартен и удобен модел със стилен дизайн, който ще се впише чудесно в интериора на артистичните и луксозни ресторанти и ще внесе изисканост във вашата трапезария. Леко извитата му облегалка осигурява опора на гърба ви, а в съчетание с меката му седалка, комфортът ви е гарантиран. От външната страна, столът е завършен с еко кожа, която придава изисканост на модела. За да се впише лесно в различните интериори, PENZA се предлага в няколко цвята.


Мека дамаска и надеждна опора 

Трапезният стол PENZA се изработва от висококачествени материали. Меката и фина на допир дамаска е с висока износоустойчивост и придава стилно излъчване на модела. Краката му са направени от праховобоядисан метал, осигурявайки стабилността и здравината на стола. Дизайнът е изчистен и елегантен.


Съвършена комбинация от трапезни столове

За цялостно обзавеждане и завършен стил на вашата трапезария, може да съчетаете трапезните столове PENZA с трапезна маса TARNOW или друг подходящ модел от колекцията на мебели Carmen. Благодарение на различните цветове, в които се предлага моделът, можете да създадете интересна и разчупена визия.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Трапезни столове Carmen се изпращат в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11686
6.40 kg
Техническо описание
Височина
86 см
Дълбочина
54 см
Ширина
52 см
Тип стол
Трапезен
Дълбочина седалка
43 см
Височина седалка от земята
48 см
Дължина облегалка
38 см
Максимално натоварване
100 кг
Ширина седалка
50 см
Материал - седалка
Дамаска / еко кожа
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
79 x 79 x 54- Тегло- 12.8 кг.- К-во единици- 2 бр.

Вижте също и: