Трапезен стол DOVER - тъмносин BF 5 12568
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол DOVER - тъмносин BF 5 12568

Трапезният стол DOVER е модел с интересен дизайн. Той разполага с функция за въртене на основата на 360° и връщането ѝ в изходна позиция. Изработен е от дамаска и крака от праховобоядисан метал. Моделът разполага и с подлакътници, които освен че завършват визията му, му придават и допълнителен комфорт. Стилен, оригинален и удобен, той подхожда на интериора на съвременния дом, както и на модерни и изискани ресторанти.
357,12 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модерен облик и комфорт

Ако сте почитател на елегантните и удобни мебели с характерно присъствие, трапезният стол DOVER е точно за вас. Моделът умело съчетава модерен облик и класа, което го прави подходящ избор както за дома, така и за изискани ресторанти. Седалката и облегалката, покрити с два вида дамаска, са с приятни за тялото извивки и осигуряват необходимите условия за релаксираща почивка в уюта на дома след тежък ден или вечеря с приятели в любимото заведение. Цялостното усещане за комфорт се допълва от подлакътници, които ще дадат на тялото ви още една причина да се отпусне в стола DOVER. Основата му е праховобоядисана в черно, с интересна форма и функция за 360-градусово въртене. Иновативна екстра е връщането ѝ в изходна позиция.


Качествена изработка

Качеството на използваните материали е точното допълнение към атрактивния и надежден дизайн. Дамаската е мека на допир и лесна за поддръжка. Освен това се отличава с висока износоустойчивост, което ви гарантира дълги години безпроблемна експлоатация и запазен външен вид. Краката са метални и дават на DOVER необходимата стабилност и здравина.


Въртене в двете посоки и връщане в позиция

Столът ще ви изненада с допълнителната си опция за въртене на 360° и в двете посоки. Благодарение на нея ще имате пълна свобода на движение, без да се налага да ставате. А вградената функция за връщане в позиция ще улесни старанието ви да „владеете хаоса“. Независимо накъде сте се обърнали, когато станете от DOVER, той ще се завърти и ще застане в началната си посока.


Комбинации за всеки вкус

Мебели Carmen ви предоставят богат асортимент от маси, които да комбинирате с DOVER, за да постигнете впечатляваща и едновременно с това хармонична визия. Разтегателната маса GLOGOW ще ви допадне, ако харесвате обзавеждане със съвременни форми и функционалност. Ако пък търсите нещо още по-смело, маса ELK е чудесен избор.


Максимално натоварване: 120 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

12568
10 kg
Техническо описание
Височина
87 см
Дълбочина
59 см
Ширина
61 см
Тип стол
Трапезен
Дълбочина седалка
45 см
Височина седалка от земята
46 см
Дължина облегалка
41 см
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Ширина седалка
44 см
Материал - седалка
Дамаска
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
50 x 64 x 74- Тегло- 12 кг.- К-во единици- 2 бр.
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
41 x 53 x 56- Тегло- 8 кг.- К-во единици- 2 бр.
Въртене на 360
Да

Вижте също и: