Трапезен стол Carmen 9975 - орех - сив 12698
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол Carmen 9975 - орех - сив 12698

Трапезният стол Carmen 9975 е комфортен модел със стилна визия. Той е изработен от здрави дървени крака и седалка от дамаска с нестандартна форма.
230,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Авангарден дизайн и удобство

Трапезният стол Carmen 9975 е идеален за любителите на съвременния дизайн. Той се отличава с нестандартната си форма и авангарден дизайн. Широката му седалка ви позволява да се отпуснете спокойно, а благодарение на облегалката със заоблени подлакътници можете да подпрете ръцете си удобно и да се насладите на вечерята с любимите хора. Дизайнът му може лесно да се съчетае с различни интериори.


Първокласна изработка

Трапезният стол Carmen 9975 е изработен от висококачествени материали. Основата на модела е направена от дърво, което гарантира неговата стабилност, а за горната част е използвана висококачествена дамаска, устойчива на триене. Дизайнът е модерен и елегантен. Здравата конструкция осигурява устойчивост и издръжливост на стола при натоварване.


Съвършена комбинация

Ако искате цялостна промяна на трапезарията, не пропускайте да разгледате колекцията от трапезни маси на мебели Carmen. Трапезните столове 9975 могат да се съчетаят чудесно с голяма част от моделите, като например LUSSO и NATALIA . Перфектната комбинация ще доведе до завършен стил и ще придаде допълнително уют на вашата трапезария.


Максимално натоварване: 120 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Трапезни столове Carmen се изпращат в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

12698
7.70 kg
Техническо описание
Височина
78 см
Дълбочина
48 см
Ширина
50 см
Материал
дамаска
Тип стол
Трапезен
Дълбочина седалка
40 см
Височина седалка от земята
44 см
Дължина облегалка
34 см
Максимално натоварване
120 Кг
Материал - крака/база
Дърво
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
40 x 53 x 61- Тегло- 7.7 кг.-

Вижте също и: