Трапезен стол ARUN - сив BK 12564
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол ARUN - сив BK 12564

Трапезният стол ARUN ще ви впечатли със своя изискан стил, широка седалка и удобна, извита облегалка с подлакътници. За изработката му е използвана дамаска и праховобоядисан метал за краката. Съвременният му дизайн ще внесе стил във всеки интериор.
259,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Трапезен стол ARUN: мек, модерен и мултифункционален

Трапезният стол ARUN има изчистен и стилен дизайн. Заоблената му облегалка осигурява опора на гърба ви, а широката седалка и подлакътници правят усещането още по-приятно. Елегантната му визия е подходяща както за трапезария, така и за модерен ресторант или хотел.


Висококачествена изработка на трапезния стол

Столът за трапезария ARUN се произвежда от висококачествени материали, за да се гарантира неговата здравина. Неговите крака са изработени от праховобоядисан метал, а за горната част е използвана мека и интересна дамаска, устойчива на износване. Здравата конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата издръжливост при натоварване.


Съвършена комбинация

Трапезният стол ARUN се съчетава чудесно с маси като POZNAN. Перфектната комбинация ще превърне всяко пространство в стилен, различен и уютен салон.


Максимално натоварване: 120 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

12564
8.80 kg
Техническо описание
Височина
75 см
Дълбочина
63 см
Ширина
60 см
Тип стол
Трапезен
Дълбочина седалка
46 см
Височина седалка от земята
47 см
Дължина облегалка
28 см
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Ширина седалка
45 см
Материал - седалка
Дамаска
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
43 x 63 x 65- Тегло- 8.8 кг.-

Вижте също и: