Tрапезен стол BATH - син MJ 14255
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tрапезен стол BATH - син MJ 14255

Трапезният стол BATH съчетава елегантен дизайн, удобство и висококачествена изработка. Той ще внесе стил и класа във вашия дом и ще осигури комфорт за вас и вашите гости, за да се наслаждавате на всяка хапка и на добрата компания, докато сте около масата.
191,52 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стил и удобство

Търсите стилно и удобно допълнение към вашата трапезария или кухня? BATH e елегантен трапезен стол, който се отличава с модерен дизайн с изчистени линии. Седалката му осигурява изключителен комфорт, а подлакътниците – удобство на ръцете. Облегалката е ниска, но предоставя опора за гърба. Насладете се на перфектната комбинация от стил и функционалност за вашата трапезария или кухня!


Висококачествени материали 

Трапезният стол BATH е за тези, които търсят изискан стил и качествена изработка. За тапицерията му е използвана висококачествена дамаска, устойчива на триене и износване. Краката на стола са изработени от праховобоядисан метал в елегантен черен цвят, осигурявайки надеждността и сигурността на модела.


Комбинация за завършен стил

За да създадете завършен стил във вашата трапезария, може да съчетаете трапезен стол BATH с трапезна маса с черни крака като BOSTON. Подходящото съчетание ще направи трапезарията още по-уютна и стилна.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Трапезни столове Carmen се изпращат в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14255
9.50 kg
Техническо описание
Височина
86 см
Дълбочина
58 см
Ширина
58 см
Материал
дамаска
Тип стол
Трапезен
Дълбочина седалка
43 см
Височина седалка от земята
48 см
Дължина облегалка
38 см
Максимално натоварване
100 кг
Ширина седалка
41 см
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
59 x 59 x 59- Тегло- 10 кг.- К-во единици- 2 бр.
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
43 x 50 x 54- Тегло- 9 кг.- К-во единици- 2 бр.

Вижте също и: