Трапезен стол TOLI - зелен 08 14614
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол TOLI - зелен 08 14614

Трапезният стол TOLI ще придаде стил към всеки интериор благодарение на неговия елегантен дизайн. Моделът е с удобна седалка и висока облегалка, изработени от висококачествена дамаска, а краката му са направени от праховобоядисан метал.
144,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Удобство и съвременна визия

Трапезен стол TOLI е правилният избор, ако търсите стилен и удобен модел. Елегантният дизайн и размерите му го правят подходящ за помещения с различни площ и предназначения. Благодарение на своите изчистени форми, TOLI пасва идеално както в малък уютен апартамент, така и в модерно градско кафене. Меката и комфортна седалка е съвършено допълнена от висока облегалка с приятна и удобна за гърба извивка. Семплите крака в черно осигуряват необходимата здравина на модела и добавят завършеност на визията.


Високо качество и надеждност

За изработката на трапезния стол TOLI е заложено на висококачествени и надеждни материали, които гарантират неговото дългосрочно използване. Седалката и облегалката са покрити с износоустойчива, мека на допир дамаска. Облегалката има декоративни шевове, които създават приятен визуален акцент. Краката на стола са метални, праховобоядисани и гарантират неговата стабилност.


Разнообразни дизайнерски решения

Каталогът на мебели Carmen предлага богат избор от възможности за комбинация на трапезния стол TOLI. Семплата визия на модела му позволява да се съчетава еднакво добре както с разтегателната маса с нестандартна основа STARGARD например, така и с по-изчистените и класически ORLANDO и LAGOW.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14614
9 kg
Техническо описание
Височина
94 см
Дълбочина
57 см
Ширина
46 см
Материал
дамаска
Тип стол
Трапезен
Дълбочина седалка
47 см
Височина седалка от земята
47 см
Дължина облегалка
47 см
Максимално натоварване
100 кг
Ширина седалка
46 см
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
64 x 50 x 96- Тегло- 36 кг.- К-во единици- 4 бр.