Въздухопречиствател Daikin Ururu MCK55W 6442
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Въздухопречиствател Daikin Ururu MCK55W 6442

Daikin Ururu MCK55W пречиства въздуха от прах, алергени, полени, вируси и неутрализира неприятните миризми. Моделът е с няколко филтъра с дълъг живот, плазмен йонизатор и функция за овлажняване на въздуха. Подходящ е за помещения до 41 кв.м. Гаранция: 36 месеца
1627,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Пречистване и овлажняване на въздуха в едно

Въздухопречиствателят Daikin Ururu MCK55W премахва и унищожава до 99.97% от замърсяванията и вредните частици, които вдишваме. Благодарение на специалната технология Flash Streamer, която освобождава електрони, уредът не само улавя, но и разгражда бактериите и алергените като осигурява по-чист и здравословен въздух в помещението. Ururu притежава също и функция за овлажняване, за да избегнете изсушаването на въздуха през студените месеци, което от своя страна може да дехидратира кожата или да предизвика неприятно усещане за сухота в гърлото.


Ефективна филтрация 

Daikin Ururu MCK55W засмуква въздуха и го филтрира с помощта предварителен филтър и Hepa филтър, които улавят фините прахови частици, а чрез модула Flash Streamer и плазмения йонизатор елиминира вредните микроорганизми. Допълнителен филтър абсорбира и неутрализира неприятните миризми. С Daikin Ururu MCK55W ще дишате чист и свеж въздух без вируси и алергени.  


Електростатичен Hepa филтър

Въздухопречиствателят Daikin Ururu MCK55W е с Hepa филтър, който улава фините частици чрез електростатично привличане. Той е високоефективен и не се запушва лесно, за разлика от стандартните Hepa филтри, които задържат замърсяванията само благодарение на фината мрежа.


10 години живот на филтрите

Филтрите на въздухопречиствателя Daikin Ururu MCK55W са с изключително дълъг живот, което ви позволява да го използвате в продължение на 10 години без нужда от смяна на консумативи. Това ви спестява разходи за закупуване на допълнителни филтри.


Контрол на влажността

Функцията за овлажняване осигурява защита от изсушаване на въздуха и по този начин предпазва кожата и лигавицата на носа и устата от сухота. Поддържането на правилна влажност в помещенията ограничава развитието на вируси и опасни за здравето микроорганизми. Системата елиминира бактериите върху овлажняващия филтър и пречиства водата за овлажняване посредством “Streamer” технологията.


Автоматично регулиране на влажността

При използване на функцията MOSIT нивото на влажност се задава автоматично от уреда, в зависимост от температурата в стаята, като няма опция за ръчна настройка при използване на този режим. По този начин се постига възможно най-здравословна среда, според  от условията в помещението.  


Тиха работа

Въздухопречиствателят Daikin Ururu MCK55W се грижи за вашето спокойствие, достигайки изключително ниски нива на шум до 19dB в режим „Silent mode”. Това го прави подходящ за всяко помещение, включително и за вашата спалня. Той е конструиран да изпълни мисията за чист въздух, без да нарушава съня ви.

Техническо описание

6442
10 kg
Техническо описание
Гаранция
36 месеца
Тегло
9.5 кг
Тип
Пречиствател на въздух
Размери
700 x 270 x 270 в x ш x д (мм)
Капацитет
330 м3/ч
Подходящ за помещения до
41 м2
Захранване (фаза/честота/напрежение)
1/50/220-240
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
75 x 30 x 30, Тегло: 10 кг.,
Сензори
За температура, влажност, прах (pm2.5/прах) и миризми
Регулиране на скоростта на вентилатора
Да
Защита от деца
Да
Нивa на шум (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
53 / 39 / 29 / 19 db
Режими на работа
Режим за влага, икономичен режим на вентилатора, режим против полени, турбо режим
Функция за овлажняване на въздуха
Да

Вижте също и: