Въздухопречиствател Daikin Streamer MC55W 6443
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Въздухопречиствател Daikin Streamer MC55W 6443

Въздухопречиствателят Daikin MC55W ефективно пречиства въздуха от прах, вредни микроорганизми като алергени, полени и вируси, и едновременно с това неутрализира неприятните миризми. Моделът е с няколко филтъра с дълъг живот и плазмен йонизатор. Подходящ е за помещения до 41 кв.м. Гаранция: 36 месеца
1356,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Ефективно пречистване

Daikin Streamer MC55W осигурява чист въздух в затворени помещения, като покрива дори най-високите стандарти. Моделът е с мощна всмукателна функция, Hepa филтър, филтър против неприятни миризми и плазмен йонизатор. Той улавя фините прахови частици PM2.5 и разгражда вредните микроорганизми като бактерии, алергени и вируси с помощта на технологията Flash Streamer.


Електростатичен Hepa филтър

Daikin MC55W е снабден Hepa филтър, който улавя малките вредни частици с размери между 0.1µm и 2.5µm, чрез електростатично привличане. Той е високоефективен и не се запушва лесно, за разлика от стандартните Hepa филтри, които задържат замърсяванията само чрез фината мрежа. Благодарение на него и на вградения сензор за засичане на прах и миризми, винаги ще се радвате на чист и свеж въздух.


10 години живот на филтрите

Филтрите на въздухопречиствателя Daikin MC55W са с изключително дълъг живот, което ви позволява да го използвате в продължение на 10 години без нужда от смяна на консумативи. По този начин спестявате от разходи за закупуване на допълнителни филтри.


Flash streamer технология

Технологията Daikin Streamer представлява модул във вътрешността на уреда, който освобождава електрони. По този начин въздухопречиствателят разлага вредните вещества, уловени от филтъра чрез окисляване и осигурява безопасна и здравословна среда за живот без бактерии, алергени и полени.

 


Компактен и тих

Въздухопречиствателят Daikin Streamer MC55W е чудесен избор както за вашия дом, така и за офиса. Неговите компактни размери и стилен дизайн позволяват лесно да се впише в интериора. Той заема малко място и може да работи тихо, с нива на шума от 19 dB, за да не обезпокоява вашите занимания.

 

Техническо описание

6443
7.50 kg
Техническо описание
Гаранция
36 месеца
Тегло
6.8 кг
Тип
Пречиствател на въздух
Размери
500 x 270 x 270 в x ш x д (мм)
Капацитет
330 м3/ч
Подходящ за помещения до
41 м2
Захранване (фаза/честота/напрежение)
1/50/220-240
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
55 x 30 x 30, Тегло: 7.5 кг.,
Сензори
За прах (pm2.5/прах) и миризми
Регулиране на скоростта на вентилатора
Да
Защита от деца
Да
Нивa на шум (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
53 / 39 / 29 / 19 db
Режими на работа
Икономичен режим, автоматичен режим на вентилатора, режим против полени, турбо режим
Функция за овлажняване на въздуха
Не

Вижте също и: