Сгъваем дървен градински стол IVAR 2 3535007_1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Сгъваем дървен градински стол IVAR 2 3535007_1

223,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Сгъваемият градински стол IVAR 2 е модел от естествено тропическо дърво Meranti, който се отличава със стилен дизайн и с висококачествена изработка. Той е стабилен и устойчив на натоварване. За по-голямо удобство столът разполага с подлакътници, а високата му облегалка може да се накланя в 6 различни позиции, което позволява да се облегнете удобно назад за слънчева баня през лятото. IVAR 2 може да бъде сгънат бързо и лесно, за да го приберете, без да заема много място, когато няма да го използвате. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Техническо описание

3535007_1
12 kg