Ергономично регулируемо бюро Carmen CR-122 - бук 11186
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономично регулируемо бюро Carmen CR-122 - бук 11186

Направете работата по-комфортна и ползотворна с ергономичното регулируемо бюро Carmen CR-122. Чрез електрически мотор и удобен панел за управление можете да променяте неговата височина от 73 – 123 см, както и да запаметите 4 позиции с различно ниво. Горната част на плота може да се повдига нагоре за по-голямо удобство според вашата дейност, а отстрани има допълнителен плот, който можете да ползвате, когато се нуждаете от повече място. Бюрото е снабдено и с практично чекмедже, подходящо за съхранение на документи, тефтери и химикали.
838,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Предимствата на регулируемото бюро

С ергономичното регулируемо бюро Carmen CR-122 можете да работите седнали или да се изправите по всяко едно време на деня. Благодарение на вградения електрически механизъм имате възможност да регулирате височината му от 73 до 123 см и да направите работния ден по-приятен и по-ползотворен. Моделът е изработен от стабилни крака от праховобоядисан метал с нивелираща се основа и правоъгълен ПДЧ плот с дебелина от 15 мм, с устойчиво на влага покритие.


Допълнително място за максимален комфорт

Освен с регулируема височина, бюро Carmen CR-122 може да ви впечатли и със своя страничен плот, който осигурява допълнително място, чието максимално натоварване е 1 кг. Стандартната дължина на бюрото без него е 95 см., а когато го повдигнете, дължината му се увеличава до 120 см., като осигурява достатъчно място дори за повече от един монитор. Също така, моделът е снабден с чекмедже, с две отделения, в което можете да съхранявате тефтерите и химикалите си, за да бъде чисто и подредено работното ви място.


Повдигащ се плот

Модел Carmen CR-122 има вграден повдигащ се плот. Благодарение на малките скрити бутон и амортисьор плотът се повдига плавно, с възможност за регулация до 10 степени. В зависимост от вашата работа, сами можете да изберете наклона. Освен това, в долния край на плота има прикрепена черна елегантна лента, на която може да оставите отворена книга, учебника или чертежа си, без да паднат дори когато сте вдигнали плота нагоре под наклон.  


Лесно управление и запаметяване на 4 позиции

Височината на ергономичното регулируемо бюро Carmen CR-122 се регулира изключително лесно от електронния панел за управление. От бутоните на него можете да движите плота нагоре или надолу, като на дисплея ще виждате височината. За още по-голямо удобство, моделът позволява да запаметите 4 различни нива на височина.


Сензор против сблъсък

Бюрото е оборудвано със специален сензор против сблъсък. В тези случаи движението спира автоматично, за да се избегне сблъсъка. Така няма да се притеснявате, ако работите у дома и има малки деца покрай вас или за мебелите около бюрото ви в офиса.


Безшумно и плавно движение

Електрическият механизъм, вграден в краката на ергономичното регулируемо бюро Carmen CR-122, работи изключително плавно, бързо и тихо. Той се движи със скорост от 25 мм в секунда, а нивото на шум при движени е под 50 db, за да не пречите на околните и да не нарушавате тишината в офиса.


Основни характеристики на Carmen CR-122

  • Регулируема височина от 73 до 123 см;
  • Нивелиращи се крака;
  • Панел за управление с дисплей;
  • Възможност за запаметяване на 4 различни позиции/височини;
  • Сензор за защита от сблъсък;                                 
  • Скорост при движение: 25 мм/сек;                                                      
  • Ниво на шум:< 50dB;
  • Волтаж: 100V-240V;                                                                                                      
  • Основа от праховобоядисан метал;
  • ПДЧ плот с 15 мм дебелина;                                          
  • Максимално натоварване до 50 кг;

Компактна опаковка и лесно сглобяване

Всички части на ергономичното бюро Carmen CR-122 са компактно опаковани в един кашон за по-лесно транспортиране. Сглобява се бързо и лесно с няколко стъпки, без да са ви необходими специални инструменти. По желание може да добавите допълнителни аксесоари към него, които може да разгледате в таб аксесоари.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация “от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11186
42 kg
Техническо описание
Ширина
60 см
Материал
пдч
Крака - материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
50 кг
Брой чекмеджета
1 бр.
Нивелиращи се крака
Да
Колони
2 степени
Волтаж
100V - 240V
Регулируема височина
73 - 123 см
Ниво на шум
-lt 50 db
Запаметяване на позиции
4 различни височини
Панел за управление
Да
Дебелина на плот
15 мм
Скорост
25 мм/сек
Дисплей
Да
Сензор против сблъсък
Да
Регулируема дължина
95 - 120 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
25.8 x 69.7 x 107.8, Тегло: 42 кг.,
Максимално натоварване на страничен плот
1 кг

Вижте също и: