Ергономично регулируемо бюро Carmen CR-114 W - бяло 11981
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономично регулируемо бюро Carmen CR-114 W - бяло 11981

Carmen CR-114 W е ергономично бюро с регулируема височина, което може да се трансформира в дъска за рисуване или флипчарт, благодарение на функцията на завъртане на плота под ъгъл, или до изцяло вертикално положение. Можете да пишете с маркер върху плота, след което лесно да го почистите само с помощта на гъба. Бюрото е с електрически механизъм за промяна на височината, с възможност за запаметяване на 3 различни позиции и сензор за защита от сблъсък при движение нагоре или надолу.
770,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Основни параметри:

  • Панел за управление с дисплей
  • Завъртане на плота на 90°
  • Вградена аларма
  • Сензор против сблъсък
  • Регулируема височина от 80 до 127 см
  • Възможност за запаметяване на 3 различни височини
  • Скорост на движение 25 мм/сек
  • Ниво на шум:< 50 dB
  • ПДЧ плот-гланц с дебелина 28 мм
  • Максимално натоварване: 70 кг
  • Праховобоядисана метална основа
  • Колелца със спирачки
  • Поставка за маркери и гъба
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Множество функции и модерна визия

Ако търсите бюро, което да е ултрамодерно и многофункционално, Carmen CR-114 W е точно за вас. Със своята съвременна визия ще ви даде не само несравним комфорт, но и ще се впише идеално в интериора както в офиса, така и у дома. Благодарение на електрическия регулируем механизъм може лесно да коригирате позицията му в широк диапазон – от 80 до 127 см и да виждате промяната на вградения дисплей. Това ще ви осигури свобода на движение, без да се налага да спирате работа.


Регулируем плот

Ергономичното регулируемо бюро Carmen CR-114 W притежава впечатляваща функция за завъртане на плота. Той се регулира, като може да се наклони под определен ъгъл или да застане напълно вертикално, превръщайки се в презентационна дъска. Това разширява допълнително приложенията на модела, като го прави подходящ за учебни центрове, конферентни зали и т. н. Гланцираната му повърхност улеснява използването на маркери и лесното им почистване с гъба, като след това не е необходимо да се чудите къде да ги оставите - за целта е предвидена специална поставка.


Висококачествена изработка

Първокласното ергономично бюро е изработено от материали с високо качество. Плотът е ПДЧ-гланц с дебелина 28 мм. Площта е предостатъчна за всичко необходимо в работния процес – 120x60 см. Основата е метална, праховобоядисана в бяло, снабдена с колелца за лесно придвижване и спирачки – за да гарантира стабилност и надеждност. Максималното натоварване е цели 70 кг, което ви дава спокойствие, че дори да сложите отгоре повече техника (монитор, принтер), няма да имате проблеми. А кабелите им ще са винаги добре организирани, тъй като разполага със специален държач за целта.


Промяна във височина

Регулиращият механизъм за височина се управлява чрез специален панел. Той е оборудван с бутони със стрелки, обозначаващи движението нагоре-надолу. Моделът предоставя и допълнителна екстра – запаметяване до 3 позиции, които се избират лесно чрез бутони със съответната цифра. Също така, тази опция дава възможност за използването на бюрото от повече от един човек и всяка от настройките да е персонализирана спрямо индивидуалните потребности. Моделът се грижи и за вашето здраве, тъй като има вградена аларма, която ви напомня, че е време да се раздвижите.


Сензор против сблъсък

Ергономичното бюро има вграден сензор против сблъсък. Практично решение, което автоматично спира движението в процеса на регулиране при досег с друг предмет. Така се избягват неприятни ситуации и дори повреда на мебели или техника.


Без шум и резки движения

Електрическият механизъм е плавен и безшумен. Скоростта е 25 мм/сек, а нивото на звука под 50 dB. Това повишава качеството на работа – както на вас, така и на околните, като осигурява комфорт и тишина.


Лесно придвижване и съхранение

Местоположението на бюрото се променя лесно и бързо благодарение на предвидените за целта колелца. Те, разбира се, могат да се застопорят чрез спирачки и така да направят работното ви място стабилно. Освен това Carmen CR-114 W е лесно за съхранение, в случай че имате повече от един брой, а площта ви е недостатъчна. Във вертикално положение на плота може да ги стифирате, като по тази начин си освободите допълнително пространство.


Компактна опаковка и лесно сглобяване

Всички части на ергономичното бюро са компактно опаковани в един кашон за по-лесно транспортиране. Моделът се сглобява бързо с помощта на приложените инструкции.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11981
40 kg
Техническо описание
Ширина
60 см
Материал
пдч - гланц
Крака - материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
70 кг
Дължина
120 см
Колони
2 степени
Волтаж
100V - 240V
Регулируема височина
80 - 127 см
Ниво на шум
-lt 50 db
Запаметяване на позиции
3 различни височини
Панел за управление
Да
Дебелина на плот
28 мм
Скорост
25 мм/сек
Дисплей
Да
Сензор против сблъсък
Да
Стифиране
Да
Спирачки на колелцата
Да
Колелца
Да
Аларма
Да
Завъртане на плота до 90°
Да
Поставка за маркери и гъба
Да
Държач за кабели
Да
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
6.2 x 66.6 x 127.6, Тегло: 16 кг.,
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
22 x 27 x 82.5, Тегло: 24 кг.,

Вижте също и: