Метален шкаф Carmen CR-1601 J 12047
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Метален шкаф Carmen CR-1601 J 12047

Металният шкаф Carmen CR-1601 J е единичен гардероб, който по желание може да бъде монтиран към стена. Той е снабден с лост за закачалки и един регулируем рафт. Вратата е с магнитно затваряне и вентилационни отвори за приток на въздух.
253,44 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Метален шкаф CR-1601 J

Металният шкаф Carmen CR-1601 J е практично решение за всякакви пространства, включително и за малки, благодарение на компактните си размери. Моделът разполага с метален лост за закачалки и регулируем рафт, чрез който бързо и лесно можете да настройвате височината на отделенията спрямо вашите нужди, по всяко време. За още по-голям комфорт, шкафчето разполага с отвори за вентилация на вратата, които ще се погрижат вещите ви да запазят свежестта си и ще предотвратят неприятните миризми.


Вентилационен отвор

Carmen CR-1601 J разполага с вентилационни отвори в горната и долната част на вратата, които осигуряват проветрение на шкафа. По този начин се избягва образуването на влага и задържането на натрапчиви миризми. Вентилационният отвор е деликатно и стилно решение за осигуряване на необходимата циркулация на въздуха в затворено пространство.


Лесен монтаж

Всички метални шкафове се сглобяват по модулна система изключително лесно и бързо. Следвайте приложените инструкции за монтаж, в които ясно и точно са описани частите на всеки един метален шкаф, както и последователността на съединяването им.


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Всички метални шкафове от серия Carmen се доставят в разглобен вид, опаковани в кашон и придружени от подробна инструкция за монтаж. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост от местене на шкафа можете също толкова лесно да го разглобите, приберете в кашона и транспортирате до новото му местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

12047
14.40 kg
Техническо описание
Цвят
светло сив (ral 7035)
Височина
138 см
Дълбочина
38 см
Ширина
38 см
Материал
праховобоядисан метал
Тип шкаф
гардероб
Брой рафтове
1 бр.
Максимална товаропоносимост на един рафт
40 кг
Регулируема височина на рафтове
Да
Покритие
гладко
Вентилационен отвор
Да
Лост за закачалки
1 бр.
Възможност за монтаж към стена
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
11.5 x 41.6 x 126- Тегло- 14.4 кг.-

Вижте също и: