Метален шкаф Carmen CR-1242-1 ЕL 12875
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Метален шкаф Carmen CR-1242-1 ЕL 12875

Металният шкаф за съблекалня Carmen CR-1242-1 ЕL е единичен гардероб с 1 рафт, 1 лост за закачалки и възможност за заключване. Системата от метални мебели на Carmen включва офис контейнери, метални гардероби за съблекалня, метални контейнери, метални шкафове за документи, кардекс и други.
266,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Метален шкаф Carmen CR-1242-1 ЕL

Метален шкаф Carmen CR-1242-1 ЕL е предназначен за съблекални в спортни зали, аеробик студиа или фитнес центрове. Всеки метален шкаф се заключва с уникален ключ, а за да сте сигурни, че това е вашето шкафче, можете да поставите етикет в специално предназначеното за целта място горе вдясно. Всяко шкафче е снабдено с отделение за обувките долу ниско и с метален лост за закачалки. Благодарение на практичните и удобни шкафове от серия Carmen дрехите ви ще запазят безупречния си вид. Специалното отворче за вентилация в долната част на вратата ще се погрижи за свежестта и чистотата на шкафчето.


Надеждно заключване

Метални шкафове от серия Carmen разполагат с достатъчно надежден заключващ механизъм, за да осигурят сигурността, на която разчитате за вашите вещи. Всеки метален шкаф се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя.


Специално отделение за етикет на вратичката

Можете да обозначите вашия личен метален шкаф, като сложите етикет с името си в специално предназначеното за целта място. Етикетът стои в горния десен ъгъл и отбелязва името на притежателя – по този начин вие ще сте спокойни да разполагате със собствено лично пространство за вещите си.


Вентилационен отвор

Carmen CR-1242-1 ЕL разполага с вентилационен отвор в долната част на всяка вратичка, който осигурява проветрение на шкафчето. По този начин се избягва образуването на влага и задържането на натрапчиви миризми. Вентилационният отвор е деликатно и стилно решение за осигуряване на необходимата циркулация на въздуха в затворено пространство.


Лесен монтаж

Всички метални шкафове се сглобяват по модулна система изключително лесно и бързо. Следвайте приложените инструкции за монтаж, в които ясно и точно са описани частите на всеки един метален шкаф, както и последователността на съединяването им.


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Всички метални шкафове от серия Carmen се доставят в разглобен вид, опаковани в кашон и придружени от подробна инструкция за монтаж. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост от местене на шкафа можете също толкова лесно да го разглобите, приберете в кашона и транспортирате до новото му местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

12875
19 kg
Техническо описание
Цвят
светло сив (ral 7035)
Височина
185 см
Дълбочина
45 см
Ширина
30 см
Материал
праховобоядисан метал
Тип шкаф
гардероб
Брой рафтове
1 бр.
Максимална товаропоносимост на един рафт
40 кг
Заключване
Да
Покритие
гладко
Брой шкафове
1 бр.
Вентилационен отвор
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
49.8 x 8.3 x 189.8- Тегло- 19 кг.-

Вижте също и: