Посетителска пейка с 3 места Carmen CR-1033-3 - синя 14832
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Посетителска пейка с 3 места Carmen CR-1033-3 - синя 14832

Carmen CR-1033 е посетителска пейка с 3 места. Моделът е изработен от алуминий и полиуретан и се предлага с удобни подлакътници. Пейката има изчистен дизайн, което я прави подходяща за всякакъв тип помещения.
1180,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Свежа визия и практичност

Посетителската пейка Carmen CR-1033 е с 3 места и се отличава с изчистена визия. Благодарение на своя приветлив дизайн тя намира широко приложение в различни фоайета и чакални на обществени сгради, медицински заведения, учебни центрове и други. Оптимално оформените места (обща ширина от 181 см) с разстояние помежду си дават възможност за практично използване на свободното пространство, без да се нарушава удобството на седящия.


Изработка от качествени материали

Цялостната конструкция е от алуминий, което я прави едновременно лека, но и стабилна. За повече комфорт седалките и облегалките са изработени с приятна естествена извивка и са покрити с полиуретан. Лесната поддръжка и добрата износоустойчивост на материала го правят особено подходящ за помещения с голям човекопоток. Моделът разполага и с практични алуминиеви подлакътници в двата края.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14832
26 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
66 см
Ширина
181 см
Материал
Алуминий , Полиуретан
Тип стол
Посетителски
Материал подлакътници
алуминий
Цялостна височина
87 см
Крака - материал
Алуминий
Подлакътници
Да
Брой опаковки
3 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
52.5 x 12 x 116- Тегло- 13 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
10.5 x 13 x 182- Тегло- 8 кг.-
Размер опаковка 3 (ВхШхД см)
14 x 51 x 56- Тегло- 5 кг.-