Пейка за съблекалня Carmen 150-1 - 150x40.5x42.5 см - бяла 15242
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пейка за съблекалня Carmen 150-1 - 150x40.5x42.5 см - бяла 15242

Пейка за съблекалня Carmen 150-1 е подходяща за използване в спортни зали, училища, производствени предприятия и др. Чудесно съчетава висококачествена иглолистна дървесина за седалката с дебелина 24 мм и метал с антикорозионно покритие за основата. Първокласните материали гарантират здравина и устойчивост при ежедневна експлоатация. Благодарение на своите размери - 150x40.5x42.5 см, пейката е удобна и осигурява достатъчно място. Срокът за изработката на Carmen 150-1 е до 30 работни дни, а поръчка може да направите лесно и в някой от шоурумите ни в София, Пловдив, Варна и Бургас и да я вземете в сглобен вид.
446,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Седалка от иглолистна дървесина

Пейка за съблекалня Carmen 150-1 е перфектната комбинация от комфорт и издръжливост. Тя е практично решение за промишлени предприятия, спортни зали, училища и др. Седалката е с гладка, приятна на допир повърхност и разполага с четири дъски със заоблени ръбове. Те са изработени от висококачествена иглолистна дървесина и са с дебелина 24 мм. Издържат на високи нива на влажност. Естествената структура и текстура на материала осигурява удобство и приятно усещане на седящите. Ширината от 150 см предоставя достатъчно пространство за няколко човека едновременно.


Стабилна основа

Основата на пейката за съблекалня е изработена от метал с покритие, устойчиво на корозия, което гарантира дълготрайност и издръжливост във времето дори и при ежедневна употреба. Антикорозионната боя добавя допълнителен слой защита, което я прави подходяща за помещения, предразположени към по-високи нива на влажност. Carmen 150-1 постига баланс между комфорт и издръжливост - практичен избор за всяка съблекалня.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

15242
21 kg
Техническо описание
Дълбочина
40.5 см
Ширина
150 см
Материал
Иглолистна дървесина
Цялостна височина
42.5 см
Крака - материал
Метал с антикорозионна боя
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
43 x 41 x 150- Тегло- 21 кг.-