Разтегателна трапезна маса LUBLIN - бяла 10835
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса LUBLIN - бяла 10835

LUBLIN е част от колекцията луксозно обзавеждане за трапезария на мебели Carmen. Масата се отличава с елегантен и стилен дизайн, който комбинира интересна основа и правоъгълен плот с механизъм за разтягане. Изработена е от висококачествен МДФ материал, закалено стъкло и неръждаема стомана.
1310,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Трапезна маса с дизайнерски стил

LUBLIN е модерна трапезна маса за цялото семейство със стабилна основа. Със своя масивен плот, изработен от МДФ и закалено стъкло, тази дизайнерска маса ще се отличава във всяка стая. Тя е не само красива, но и практична благодарение на механизма за разтягане. След разтягане дължината на плота е 150 см., а в стандартното си положение - 120 см. С атрактивен и индивидуален външен вид, масата умело подобрява всеки кът и бързо се превръща в център и място за вечеря с любимите хора, както и за забавна вечер с игри във весела компания.


Първокласна изработка

Трапезната маса LUBLIN е изработена от МДФ и неръждаема стомана за основата. Плотът ѝ е покрит със закалено стъкло, което е устойчиво на надрасквания и лесно за почистване. Неговата дебелината е 21 мм, което гарантира здравината и стабилността на масата.


Разтегателен механизъм

LUBLIN се разтяга бързо и лесно с минимални усилия. Масата е снабдена с практичен плъзгащ механизъм. Плотът на модела е с ширина 80 см. и дължина 120см., а с помощта на допълнителната плоскост дължината се увеличава на 150 см.


Съвършена комбинация

Трапезната маса LUBLIN е модел, подходящ за съвременния интериор на модерния дом. Тя може да се комбинира чудесно с голяма част от трапезните столове Carmen, като например моделите WINSLOW, TOTNES, NEW YORK или KIELCE. Единственото ограничение е вашето въображение.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

10835
81.50 kg
Техническо описание
Материал основа
неръждаема стомана
Дължина маса
120 - 150 см
Ширина маса
80 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
20 мм
Материал плот
МДФ , Закалено стъкло
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
3 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
17 x 91 x 131, Тегло: 45 кг.,
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
27 x 27 x 82, Тегло: 9 кг.,
Размер опаковка 3 (ВхШхД см)
6 x 49 x 84, Тегло: 27.5 кг.,

Вижте също и: