Разтегателна трапезна маса KRAKOW - черна 12231
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса KRAKOW - черна 12231

KRAKOW е луксозна трапезна маса с механизъм за разтягане. Изработена е от висококачествени материали - неръждаема стомана, МДФ и керамика.
1584,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модерен и луксозен дизайн

Трапезната маса KRAKOW е подходящ модел за модерната и съвременна трапезария. Дизайнът ѝ е изискан, луксозен и стилен, а формите на плота и основата са нестандартни и интересни. Благодарение на механизма за разтягане вече няма да се притеснявате дали всеки от гостите ви има достатъчно място. Плотът е с ширина 80см. и дължина в неразтегнато положение 120 см.


Висококачествени материали

Ако търсите висок клас обзавеждане с надеждно качество, разтегателната маса KRAKOW може да покрие всичките ви изисквания. Моделът е със стилна основа от неръждаема стомана, която осигурява нейната стабилност. Плотът е изработен от МДФ и керамика.


Функция за разтягане

Моделът разполага и със синхронен механизъм за разтягане, благодарение на който ще можете да посрещате повече гости. След разтягането, плотът на маса KRAKOW достига 150см., а преди разтягането дължината му е 120см.


Съвършена комбинация

Трапезна маса KRAKOW може лесно да се комбинира с различен тип и цвят столове като моделите NEWPORT и FILTON, но ако все още нямате такива или искате да замените старите с нови, разгледайте колекцията ни от трапезни столове. Тя предлага богат избор от модели в дамаска или кожа, с метални или дървени крака, както и огромно разнообразие от цветове.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

12231
67 kg
Техническо описание
Материал основа
неръждаема стомана
Дължина маса
120 - 150 см
Ширина маса
80 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
21 мм
Материал плот
МДФ , Керамика
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
3 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
16.5 x 89 x 128, Тегло: 40.5 кг.,
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
29 x 35.5 x 65.5, Тегло: 10 кг.,
Размер опаковка 3 (ВхШхД см)
5 x 48.5 x 84, Тегло: 21.5 кг.,

Вижте също и: