Разтегателна трапезна маса BARDO - сива 15202
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса BARDO - сива 15202

BARDO е трапезна маса с функция за разтягане и модерна визия. Интересната основа на модела е изработена от устойчив праховобоядисан метал. Плотът е комбинация от керамика и закалено стъкло, с дебелина 10 мм и размери 160х90 см в стандартно положение и 240х90 см при разтягане.
2808,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стил и естетика

Разтегателната трапезна маса BARDO e точният избор, ако търсите модерна и стилна мебел. Едновременно функционална и интересна като дизайн, тя ще се превърне в притегателен център за големи семейни събирания или срещи със стари приятели. Лесната корекция на размерите ѝ ще ви даде спокойствието да съберете многобройните си роднини, както и да блеснете с множество специалитети. Нюансираният правоъгълен плот е практичен и позволява свобода за комбиниране с останалите мебели в помещението. Масивната основа носи артистичен елемент, като едновременно с това изпълнява безпогрешно водещата си функция – да осигури здравина и стабилност.


Надеждност и качество

Материалите, използвани при нейната изработка, са висококачествени и надеждни при продължителна експлоатация. Плотът е комбинация от закалено стъкло и керамика с дебелина 10 мм. Основата е от праховобоядисан метал и гарантира необходимата здравина дори и при максимално натоварване.


Плавен механизъм за разтягане

Моделът разполага с механизъм за разтягане, чрез който размерите се променят от 160х90 до 240х90 см. Корекцията се извършва с едно движение посредством плавно издърпване на скрити плотове от двете страни. След като сте се насладили на голямото пространство, също толкова лесно може да я върнете в изходна позиция.


Множество комбинации

За да осигурите на трапезната си маса най-подходящата „компания“, препоръчваме да разгледате многообразните решения в каталога на мебели Carmen. Трапезни столове SEFTON, WIGAN или HALTON ще се съчетаят добре с модернистичната визия на BARDO и ще придадат още стил и удобство в дома ви.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

15202
143.50 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
160 - 240 см
Ширина маса
90 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика , Закалено стъкло
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
3 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
15 x 101 x 171- Тегло- 85 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
30 x 42 x 83- Тегло- 26.5 кг.-
Размер опаковка 3 (ВхШхД см)
6 x 52 x 94- Тегло- 28 кг.-