Разтегателна трапезна маса KONIN - сива 15201
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса KONIN - сива 15201

KONIN е трапезна маса с разтегална функция, която ще се превърне в стилен акцент във всеки дом. Плотът е изработен от керамика и закалено стъкло, а стабилната основа от праховобоядисан метал.
2592,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стил и характер

Трапезната маса KONIN с разтегателна функция ще се превърне в сърцето на дома ви. Със своето стилно присъствие тя ще придаде характер на помещението. Нещо повече - ще позволи спокойно да вечеряте със семейството си, да посрещате гости и да се наслаждавате на запомнящи се празници в домашни условия. Правоъгълният ѝ плот е с дебелина 10 мм и размери 160x90 см в неразтегнато положение (с възможност за добавяне на още 40 см в дължина). Цветът му прави KONIN практичен и универсален за комбиниране модел, благодарение на тъмния нюанс и вплетените цветни нишки. Това, което безспорно впечатлява обаче, е основата, която носи стабилност и едновременно с това представлява интересен визуален акцент.


Високо качество

Съчетанието от керамика и закалено стъкло, използвано при изработката на плота, дава гаранция за надеждност, както и за висока издръжливост на надраскване и удар. Безспорната здравина на KONIN се допълва идеално от масивните крака. Те са метални, праховобоядисани в елегантно черно.


Механизъм за разтягане

Дошли са неочаквани гости? Няма проблем. Разтягането на масата се случва лесно и плавно чрез синхронно издърпване на двете плоскости встрани. Така получавате допълнителна площ, за да бъдете перфектният домакин.


Богат асортимент

Ако желаете да създадете пълна хармония в трапезарията си, мебели Carmen имат точните решения за вас. Комбинирайте KONIN с модерните въртящи се трапезни столове тип кресло DEVON или SEFTON и ще се радвате на удобство и класа. Разбира се, може да изберете сами - възможностите, които предлагаме, са огромни.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

15201
106.50 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
160 - 200 см
Ширина маса
90 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика , Закалено стъкло
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
14 x 101 x 171- Тегло- 70.5 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
25 x 45 x 86- Тегло- 36 кг.-