Трапезна маса DAMIAN - черна 15199
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезна маса DAMIAN - черна 15199

Трапезна маса DAMIAN се отличава с изчистен дизайн. Правоъгълният плот с размери 180 см x 90 см има специално покритие, което го защитава от надраскване, влага и UV лъчи. Това позволява използването на модела и на открито. Праховобоядисаните алуминиеви крака допълват визията и осигуряват стабилност и удобство.
1440,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Изчистен дизайн

Трапезна маса DAMIAN ще ви впечатли с изчистения си дизайн. Съчетанието на правоъгълен керамичен плот, с шарки подобни на мрамор, и праховобоядисани в черно крака я правят едновременно интересна, модерна и ненатрапчива като визия. Размерът 180 см x 90 см прави масата идеална за семейни поводи и приятелски събирания. Въпреки това обаче DAMIAN оставя усещането за лекота и минимализъм.


Подходяща и за открити пространства

Алуминиевите праховобоядисани крака и плотът със специално покритие позволяват още едно приложение на DAMIAN - за открити пространства като тераси, веранди и т. н. Благодарение на допълнителната си обработка масата е защитена от влага и ръжда, а плотът е устойчив на надраскване и UV лъчи.


Здравина и надеждност

Плотът с дебелина 12 мм осигурява необходимата здравина и удобство. Съчетанието с интересни четвъртити крака, боядисани в черно правят модела приложим в широк диапазон от дизайнерски проекти.
Трапезна маса DAMIAN е готова да Ви служи дълги години, защото визията ѝ няма да ви омръзне, а комфортът и възможността да се използва както в закрити помещения, така и на открито ще ви накарат да я заобичате.


Стилна комбинация

Сред богатия набор от модели в колекцията мебели Carmen лесно можете да откриете столове, които да се комбинират перфектно с маса DAMIAN. Дали ще се спрете на WIGAN или FANO, зависи само от вашия вкус и интериорни идеи, със сигурност обаче завършената визия е гарантирана.


Бърз и лесен монтаж

Трапезната маса Damian се сглобява бързо, лесно и без нужда от допълнителна помощ. В опаковката на масата ще откриете подробна инструкция за монтаж, която можете да свалите и от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Вашата трапезна маса ще бъде доставена в разглобено състояние и опакована в кашон. Краката на масата са пакетирани отделно. Всички части са готови за монтаж след отваряне на кашона.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

15199
61 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
180 см
Ширина маса
90 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
12 мм
Материал плот
Керамика
Брой опаковки
3 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
6 x 96 x 196- Тегло- 45 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
15 x 21 x 171- Тегло- 8.5 кг.-
Размер опаковка 3 (ВхШхД см)
15 x 31 x 83- Тегло- 7.5 кг.-