Разтегателна трапезна маса ADAM L - бяла 15198
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса ADAM L - бяла 15198

Разтегателната трапезна маса ADAM L притежава елегантен и стилен дизайн. За изработката и са използвани висок клас материали – керамика, закалено стъкло и праховобоядисан метал. Плотът на масата е с ширина 90 см и дължина 160 см и 200 см в разтегнато положение. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.
2279,52 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стил и елегантност в едно

Елегантните линии на разтегателната трапезна маса ADAM L веднага ще ви накарат да я пожелаете. Благодарение на стилния ѝ облик тя се вписва с лекота в различни помещения и проекти. Правоъгълният плот е с дебелина 10 мм – достатъчно стабилен, но и деликатен, а цветът му е бял със сиви нишки, което позволява широк диапазон от комбинации. Размерите са 160x90 см, а чрез функцията за разтягане дължината достига до 200 см. Така без притеснения ще посрещнете неочаквани посетители или ще бъдете перфектен домакин на традиционно семейно събиране. Ефектните крака на масата са с интересна форма и са безспорният визуален акцент.


Високо качество и издръжливост

Висококачествените материали, вложени в изработката на ADAM L, ще ви спечелят със сигурност. Плотът е лесен за поддръжка и с висока удароустойчивост, изработен от керамика и закалено стъкло. При създаването на основата, здравината и надеждността са допълнени от свеж дизайнерски щрих. Тя съчетава праховобоядисан в черно метал и керамични елементи в цвета на плота.


Лесно и бързо разтягане

Разтягането на масата се случва чрез синхронно изтегляне настрани на плотовете. Това става лесно и плавно, благодарение на вградения механизъм. Така получавате допълнително използваема площ, която да приберете с едно просто движение, след като изпратите гостите си.


Цялостни решения за трапезарията

Със своя изчистен силует ADAM L се съчетава добре с масивни трапезни столове като моделите VENICE и MARLOW. Разбира се, ако търсите цялостно обзавеждане за своя дом, каталогът на мебели Carmen съдържа правилните отговори за вас. На ваше разположение са още три маси от същата серия – с идентична визия, но различни параметри – ADAM S (холна), бар маса (ADAM B) и помощна (ADAM E).


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

15198
92 kg
Техническо описание
Материал основа
Праховобоядисан метал , Керамика
Дължина маса
160 - 200 см
Ширина маса
90 см
Височина маса
77 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика , Закалено стъкло
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
14 x 101 x 171- Тегло- 70 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
25 x 45 x 86- Тегло- 22 кг.-