Разтегателна трапезна маса ELISTA - сив 14001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса ELISTA - сив 14001

Трапезната маса ELISTA е модел със стилен дизайн и удобен механизъм за разтягане. Моделът е изработен от висококачествени материали - керамика за правоъгълния плот, с размери 137 см х 80 см и стабилна основа от праховобоядисан метал.
1382,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Превърнете трапезарията си в стилен салон

ELISTA е стилна и модерна трапезна маса, която ще засили визията на всяка трапезария. Моделът комбинира керамичен плот и интересна праховобоядисана метална основа. Освен това, масата разполага и с разтегателен механизъм, с помощта на който дължината на плота достига до 196 см. Независимо дали се наслаждавате на приятна вечеря със семейството, или на голямо събиране с приятели, ELISTA ще ви осигури удобно и функционалнo пространство.


Висококачествена изработка

За да се гарантира безпроблемната и дълготрайна употреба на трапезна маса ELISTA, за изработката ѝ са използвани висококачествени материали. Плотът е изработен от керамика, с 10 мм дебелина, а основата от праховобоядисан метал, осигурявайки стабилността на модела.


Удобен разтегателен механизъм

Трапезната маса ELISTA е снабдена с функция за разтягане, посредством две странични части, вясака от които с дължина 29.5 см. В стандартно положение плотът е с дължина 137 см, а ако искате повече пространсто можете да издърпате допълнителното "крило" само от едната страна или и двете, като по този начин дължината достига 196 см.


Съвършена завършеност

Трапезна маса ELISTA е модел, подходящ за съвременния интериор на модерния дом. Тя може да се комбинира чудесно с трапезни столове ATLANTA и ETON P, а за още по-артистично и нетрадиционно излъчване, може да се комбинира и с модел Carmen 516 X.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14001
76 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
137 - 196 см
Ширина маса
80 см
Височина маса
75 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
20 x 94 x 150, Тегло: 50 кг.,
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
20 x 64 x 80, Тегло: 26 кг.,

Вижте също и: