Трапезна маса LOMZA - бял 13952
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезна маса LOMZA - бял 13952

LOMZA е модерна трапезна маса с разчупена метална основа и кръгъл плот, изработен от керамика и закалено стъкло, с дебелина 12 мм. Стилна и елегантна, тя е чудесно решение за обзавеждане на съвременното жилище.
1584,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Необикновено и модерно излъчване

Трапезната маса LOMZA се отличава със своята елегантна, стилна и модерна визия. Дизайнът й комбинира база от праховобоядисан метал и кръгъл плот, изработен от керамика и закалено стъкло, с диаметър 130 см. Моделът е подходящ както за домашния интериор, така и за луксозни ресторанти.


Висококачествени материали

Модел LOMZA се отличава с изчистени линии, стилен дизайн и висококачествена изработка. За базата е използван метал, праховобоядисан, в елегантен черен цвят, което й придава допълнително усещане за лукс. Плотът на масата е направен от керамика и здраво закалено стъкло, с дебелина 12 мм. Комбинацията от висококачествени материали гарантира здравината, издръжливостта и безпроблемната употреба на модела.


Перфектна комбинация

Ако искате да завършете перфектно визията на вашата трапезария, може да комбинирате трапезна маса LOMZA с трапезни столове Carmen, като например модели GEDLING и BRENT. Подходящата комбинация ще освежи помещението и ще му придаде допълнителен уют и класа. Разгледайте цялата колекция столове онлайн или изберете в шоурумите на Carmen.


Бърз и лесен монтаж
Трапезната маса LOMZA се сглобява бързо, лесно и без нужда от допълнителна помощ. В опаковката на масата ще откриете подробна инструкция за монтаж, която можете да свалите и от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“.


Компактна опаковка и лесно пренасяне
Вашата трапезна маса ще бъде доставена в разглобено състояние и опакована в кашон. Краката на масата са пакетирани отделно. Всички части са готови за монтаж след отваряне на кашона.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

13952
54 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
12 мм
Материал плот
Керамика , Закалено стъкло
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
6 x 140 x 140, Тегло: 41 кг.,
Диаметър маса
130 см
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
78 x 68 x 68, Тегло: 13 кг.,

Вижте също и: