Разтегателна трапезна маса DIGORA L - бял 10836
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса DIGORA L - бял 10836

Разтегателната трапезна маса DIGORA L е модел с модерна визия и нестандартна, но стабилна основа от праховобоядисан метал. Нейният плот от керамика с цвят на мрамор ще внесе лукс в интериора на вашия дом, а функцията за разтягане ще ви осигури повече удобство, когато посрещате гости.
1555,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Елегантна и стилна визия

DIGORA L е подходяща за бляскав, еклектичен интериор и осигурява нотка на холивудска привлекателност. Нейната красота и функционалност се разкриват, когато започнете да я разтягате. Комбинацията от нестандартна, но стабилна основа и керамичен плот с цвят на мрамор ще внесе лукс в интериора на вашия дом. Плотът на масата е с ширина 88 см и дължина 120 см., а функцията за разтягане решава вашите проблеми и притеснения при всички семейни поводи и събирания.


Висококачествени материали

Трапезната маса DIGORA L е изработена от праховобоядисан метал и керамика. Моделът е със здрав плот с дебелина 12мм, а основата осигурява стабилност и надеждност при употреба.


Въртящ разтегателен механизъм

DIGORA L се разтяга бързо и лесно с помощта на практичен въртящ механизъм. Нужно е само да завъртите плота ѝ, след което дължината на масата ще се увеличи от 120 см. на 180 см. Разтягането с този тип механизъм е изключително удобно и един човек може да се справи сам с лекота.


Идеалните партньори

Трапезната маса DIGORA L може да се комбинира чудесно с голяма част от столовете Carmen, като например модели TOTNES и 516 X. Подходящото съчетание на трапезни мебели води до постигане на по-елегантна и стилна атмосфера, а за по- разчупена визия, може да комбинирате различни цветове столове.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

10836
113 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
120 - 180 см
Ширина маса
88 см
Височина маса
80 см
Дебелина на плот
12 мм
Материал плот
Керамика
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
3 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
29 x 100 x 135, Тегло: 46 кг.,
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
17 x 25 x 106, Тегло: 36 кг.,
Размер опаковка 3 (ВхШхД см)
5 x 51 x 89, Тегло: 31 кг.,

Вижте също и: