Пистолет за топъл силикон 150361
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пистолет за топъл силикон 150361

9,48 лв.
С вкл. данък

    Tags:

Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Електрически пистолет за топъл силикон.

  • Електрически пистолет за топъл силикон PREMIUM е подходящ за лепене на открито и закрито на метал, стъкло, керамика, мрамор, дърво, кожа, текстил, пластмаса (без РР, РЕ, Polystyrene).С пистолета за топло лепене могат да се правят много точни съединения с малки повърхности или лепени шевове, каквито са необходими при по-дребни ремонти или декорации.Пистолетът за силикон може да се употребява при дейности от типа на хоби, художествени дейности, дървообработване и при различни ремонти в домакинството.Могат да се лепят тънки парчета дървесина, облицовъчен шперплат, текстилни материали, обшивки, фолио, хартия и картон, синтетични материали, тънка кожа, сухи и изкуствени цветя.Пистолетът може да се използва при създаване на образци, ремонт на играчки, лепене на опаковки, поправка на обувки и т.н. Повърхностите предназначени за свързване трябва да са по възможност равни и гладки.Преди да престъпим към лепене, почистете повърхностите с помощта на разредител.Те трябва да са сухи и без каквито и да било мазнини. Пъхнете силиконовата пръчка в пистолета и изчакайте от 3 до 5 минути, докато пръчката се нагрее.Лепилото се втвърдява в продължение на 60 секунди.Отделната операция за нанасяне на лепилото не би трябвало да трае повече от 40 секунди.За да приключите процеса на лепенето, трябва да притиснете равномерно една към друга двете повърхности в продължение на около 5 минути.Не се опитвайте да отстраните неизползваното лепило от пистолета непосредствено след приключване на работа.Неизползваното количество лепило в пистолета може да остане там и да бъде отново нагрято при следващото лепене.
  • Технически характеристики:
  • Захранване: 220V
  • Мощност: 40W
  • Диаметър на силиконовата пръчка: 11 мм
  • Гаранция: 2 години

Техническо описание

150361