Отвертка фазомер 171320
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Отвертка фазомер 171320

3,00 лв.
С вкл. данък

    Tags:

Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Отвертка фазомер KLY-TEK е с размер 145 мм е предназначена за проверка наличието на напрежение в ел.контакти,ел.ключове или по корпуса на ел.уреди. При наличие на напрежение светлинният индикатор се активира. Металният накрайник е снабден с високоомен резистор. Другият край на резистора се опира до индикаторна се опира до индикаторна лампа, която от своя страна е свързана с метална пластина, разположена в края на ръкохватката. Ако проверяваният проводник от електрическата инсталация е под напрежение, при допир на палеца към металната пластина индикаторната лампичка на фазомера светва. Ако индикатора не свети значи, проводникът не е фаза. Отвертката фазомер може и да се използва и за отвертка за монтаж и демонтаж на ел.ключове и контакти.

Техническо описание

171320