Универсално Wi-Fi дистанционно IR + RF Broadlink RM 4 Pro 4628
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Универсално Wi-Fi дистанционно IR + RF Broadlink RM 4 Pro 4628

Broadlink RM 4 Pro е универсално Wi-Fi дистанционно, което ви позволява да контролирате домашните електроуреди през мобилен телефон или таблет. То работи с инфрачервена (IR) и радио честота (RF). С него имате достъп до вашите уреди по всяко време и от всяка точка на света.
90,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание


Как работи?

Broadlink RM 4 Pro е универсално устройство, с помощта на което може да управлявате домашните си електроуреди чрез вашия смартфон или таблет от всяка точка на земното кълбо. Единственото, което ви трябва е Wi-Fi мрежа. Веднъж свързан към нея, имате достъп от разстояние до управлението на домашната ви техника посредством безплатната апликация за смартфони e-Control. Първоначално трябва да добавите уредите, които искате да контролирате, в приложението и да „обучите“ Broadlink RM 4 Pro как да управлява съответното устройство (климатик, телевизор, DVD, осветление, пр.), клонирайки дистанционното му. Wi-Fi контролерът използва не само инфрачервения (IR) спектър, но и радиочестотния (315 - 433 MHz), като така се увеличава радиусът на действие (до 30 м.) и набора от устройства, които може да управлявате – осветление, контакти, ключове, щори и пр.


Лесна инсталация

e-Control е универсално приложение за смартфони, таблети и др. (работи както с Apple iOS, така и с Android) Просто свалете апликацията, инсталирайте я и я свържете към вашата Wi-Fi мрежа. Свързването на Broadlink RM 4 Pro към Wi-Fi мрежата отнема не повече от 30 секунди. Поддържа 802.11 b/g/n стандарт и криптиране на връзката WPA, WPA2, WEP и други, TP-Link, D-Link WPS.


Функции

Таймерът е една от функциите на BroadLink RM 4 Pro, която улеснява значително ежедневието ви. Например вече няма нужда да студувате, докато климатикът успее да стопли помещението, просто настройте климатика да се включа преди да се приберете от работа. Друга удобна функционалност е възможността да програмирате контролера да изпълни дадена задача, ако условията се променят – напр. климатикът да се включи на охлаждане, ако достигне определена, по-рано зададена температура (зависи от модела).


Сензор за температура и влажност

Универсалното дистанционно Broadlink RM 4 Pro може да се използва в комбинация със сензорен кабел Broadlink HTS2 (не е включен в комплекта), който отчита температурата и нивото на влажност в помещението. С негова помощ може да програмирате устройството да включи климатика, щом температурата се повиши, а ако въздухът в помещението е сух, да активира овлажнителя.


Cloud база данни с над 50000 IR кодове

Базата данни съдържа голям брой IR кодове за богата гама домашни електроуреди от различни производители. Тя се актуализира постоянно и предлага лесна настройка, само с едно натискане на бутона.

Техническо описание

4628
0.15 kg
Техническо описание
Цвят
Черен
Транспортна опаковка Размер опаковка (ВхШхД см)
22 x 40 x 56, Тегло: 16 кг., К-во единици: 100 бр.
Транспортна опаковка Брой опаковки
1 бр.
Технически Посока на излъчване
360 градуса
Захранване Захранване
5V DC
Технически Инфрачервена честота
38K
Технически Работна температура
0-50 C
Технически Управлява устройства
Използващи дистанционно с инфрачервен порт или RF433MHz
Размери Тегло
150 гр.
Технически Консумация в режим на готовност
1 W
Безплатно приложение за смартфон
Да
Размери Размери
31 x 84 x 84 (В x Ш x Д) в мм
Технически Работна честота Wi-Fi
2.4 GHz
Вид
Универсално дистанционно
Обучаване към дистанционно управление на уред
Да
Технически Безжичен стандарт на работа
Wi-Fi / IR / RF:433MHz
Технически Работна влажност
85 -, некондензираща
Технически Поддържани стандарти Wi-Fi
802.11b/g/n
Технически Обхват на инфрачервения лъч
8 метра
Съвместимо с
iOS 7.0 и Android 4.0 или по-нови версии

Вижте също и: