Прясно мляко UHT-1687
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Прясно мляко UHT 500206

4,74 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Прясно мляко UHT.

Ако се мръщите и клатите недо­верчиво глава при вида на прясно мляко в картонена кутия, складира­но извън хладилните витрини в ма­газина, със срок на годност поло­вин година, просто не сте прави.

Това далеч не означава, че млякото е пълно с консерванти.

Задължително условие за запазване на микробиологич­ния профил, постигнат при UHT обработката, е млякото и млечните продукти да се опаковат в асептична сре­да.

Външният слой полиетилен предо­твратява проникването на влага, картонът осигурява твърдостта и формата на опаковката, а алуминиевото фолио предпазва млякото от слънчева светлина и кисло­рода, които биха го развалили.

Опаковка от 1 литър.

Техническо описание

500206