Детски стол CLEVER - горчица 5624
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Детски стол CLEVER - горчица 5624

CLEVER е иновативен детски стол със 7 позиции за регулиране на височината на облегалката и дълбочината на седалката. Благодарение на тази технология и възможността за коригиране на цялостната височина, столът може да се приспособи спрямо нуждите на вашето дете и да му осигури максимално удобство във всяка фаза от неговия растеж. За още по-голям комфорт CLEVER разполага с подлакътници и допълнителна стъпенка в основата. Моделът е изработен от висококачествена и нежна на допир дамаска в свежи, ярки цветове, които ще внесат настроение в детската стая на вашето малко съкровище.
432,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Интелигентен дизайн

Представете си, че докато вашето дете расте, заедно с него расте и любимото му столче. Да, има такъв детски стол и това e CLEVER!

Чудите се как е възможно? Отговорът се крие в неговия интелигентен дизайн, който позволява да променяте едновременно и пропорционално дълбочината на седалката и височината на облегалката за гърба. По този начин столът може да се приспособи спрямо вашето дете и буквално да следва растежа му.

Иновативният механизъм за регулиране се състои от 7 степени за постепенно увеличаване на дълбочината на седалката и височината на облегалката. За да настроите стола, хванете подлакътниците, натиснете и задръжте долната им част, след което преместете назад или напред. С движение назад избутвате цялата горна част на стола, като едновременно с това тя се придвижва нагоре и в резултат облегалката става по-висока, а седалката по-дълбока. С движение напред -връщате обратно, за да „смалите“ стола. Това прави CLEVER идеален както за най-малките, така и за по-големи подрастващи деца.


Удобство и здравина

Детският стол CLEVER е създаден да осигури на малчуганите невероятно удобство и комфорт, чрез свята голяма седалка, широка облегалка и подлакътници. За изработката му е използвана приятна на допир и устойчива на износване дамаска, а за базата му - полипропилен, който се отличава с голяма здравина. Функциите на стола и висококачествените материали, от които е направен, са гаранция за дългосрочна и безпроблемна употреба.


Коригиране на височината

Височината на детския стол CLEVER може да се регулира, като разстоянието на седалката от земята може да варира в границите от 37 до 47  см. Корекцията се осъществява чрез вграден в основата на стола газов амортисьор, който се управлява от малка и незабележима ръчка в основата на седалката от долната ѝ страна.


Основа с колелца и стъпенка

Детският стол CLEVER има звездовидна основа с колелца, което позволява на вашето малко съкровище лесно да се придвижва заедно с него. В горната ѝ част има допълнителен полукръг, на който детето може да постави своите крачете, като същевременно той защитава основата от драскотини.


Завъртане на 360°

С CLEVER вашето дете има неограничена свобода на движенията. Причината за това са не само колелцата в основата, но и възможността за въртене на 360°.


Максимално натоварване до 100 кг.

Детският стол CLEVER е разработен така, че да издържи максимално натоварване до 100 кг. Благодарение на това, както и функциите за регулиране на облегалката, седалката и цялостна височина, вашето дете ще може да използва CLEVER дълго време, докато расте и се променя неговото тегло и ръст.


Компактна опаковка

Детският стол се изпраща в разглобен вид, внимателно опакован за лесно и безпроблемно транспортиране. Към него ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля, следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

5624
13 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
52 см
Материал
дамаска
Тип стол
Детски стол
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
75 - 85 см
Височина седалка от земята
37 - 47 см
Дължина облегалка
38 см
Дълбочина на регулируема седалка
30-40 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Тип механизъм
За промяна дълбочина на седалка и промяна височина на облегалка
Коригиране височина на облегалка
Да
Коригиране на дълбочина на седалка
Да
Диаметър на звезда
64 см
Ширина с подлакътници
54 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
63 x 40 x 63- Тегло- 13 кг.-

Вижте също и: