Детски стол Prestige с подлакътници - принцеси 14940
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Детски стол Prestige с подлакътници - принцеси 14940

Детски стол Prestige с подлакътници - принцеси е функционален модел, който ще се впише чудесно в стаята на всяко момиче. Качествената дамаска с любимите анимационни герои е ключов акцент. Столът за деца разполага с функция заключване на облегалката в различни позиции и коригиране височината на облегалката.
155,52 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Комфорт и настроение в детската стая

Детският стол Prestige с подлакътници - принцеси не само ще осигури комфорт на вашето дете, но и ще го пренесе в приказен свят, подвластен на магията, приключенията и мечтите. Той има класическа конструкция, която е стабилна и осигурява удобство на детето при продължително седене на него. Акцентът при този модел е в атрактивния принт върху качествената дамаска, който няма как да остане незабелязан от любителите на анимационни филми. Столът се вписва чудесно във всяка момичешка стая.

 


Безопасност и удобство на подлакътниците

Детският стол Prestige осигурява на детето сигурност и комфорт. Подлакътниците предлагат допълнителна опора за малките, позволявайки им да седят удобно за по-дълги периоди, докато четат, рисуват или гледат филм. Детето може да се облегне на тях и да се отпусне. Те насърчават по-добра стойка и помагат за предотвратяване на прегърбване, което е особено важно за подрастващите.

Комфортна функционалност

Движението в детството е от решаващо значение за физическото развитие, но поддържането на правилна стойка с подходящ детски стол е не по-малко важно. Моделът с подлакътници Prestige има всичко необходимо - система за заключване на облегалката в различни позиции, коригиране на височината на облегалката, както и промяна в дълбочината на седалката. Така столът може да расте заедно с детето.


Свобода на движение

Столът за деца с подлакътници Prestige е оборудван със звездовидна основа с колелца, която осигурява мобилност и свобода на придвижване за детето. Така то може да си почива като се върти и се забавлява. Осигурете му безупречен комфорт, защото той е непосредствено свързан с умственото развитие, както и с неговото емоционално състояние.


Максимално натоварване до 120 кг

Детски стол PRESTIGE с подлакътници - принцеси е подходящ за хора с тегло до 120 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия стол, винаги го подбирайте спрямо теглото и структурата на собственото ви тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за нормалната стойка на вашето тяло през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Детски стол PRESTIGE с подлакътници - принцеси ще ви бъде доставен в разглобено състояние и внимателно опакован в кашон. В опаковката на стола ще намерите подробна инструкция за сглобяване.

Инструкцията за монтаж можете да свалите и от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“. Моля, спазвайте посочената в инструкцията за монтаж последователност от действия, за да не повредите вашия стол.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14940
12.30 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
53 см
Материал
дамаска
Тип стол
Офис стол
Тип на база
Полипропилен
Цялостна височина
99 - 111 см
Височина седалка от земята
45 - 57 см
Дължина облегалка
54 см
Дълбочина на регулируема седалка
43 - 48 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Тип механизъм
Permanent contact mechanism - заключване на облегалката във всяка позиция и коригиране височина на облегалката
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Коригиране височина на облегалка
Да
Коригиране на дълбочина на седалка
Да
Диаметър на звезда
60 см
Перманентен контакт на облегалка
Да
Ширина с подлакътници
58 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
62 x 62 x 28.5- Тегло- 12.3 кг.-