Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-W / SRC25ZSX-W 4767
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-W / SRC25ZSX-W 4767

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-W / SRC25ZSX-W е с ниски нива на шум и висок енергиен клас - А+++ на охлаждане и отопление. Разполага с алерген-деактивираща система, която неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните клапи и функцията 3D Auto, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията ZSX-W са с 36 месеца гаранция.
3430,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Подробно описание

Висок енергиен клас с грижа за околната среда

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-W / SRC25ZSX-W се характеризира с изключително висока енергийна ефективност – клас А+++ на отопление и охлаждане, благодарение на инверторната технология DC PAM, двойно роторния компресор и хладилния агент R32.


Алерген-деактивираща система

Системата от два филтъра и самопочистваща функция, осигурява здравословна среда в помещението. Алерген-деактивиращият филтър унищожава напълно полени, паразити и алергени, които съществуват в козината на домашните любимци. Също така неутрализира и убива всички видове бактерии, плесени и вируси, и дори да се отделят от филтъра вече са деактивирани.

Фотокаталитичният дезодориращ филтър предпазва от неприятни миризми, а самопочистващата функция не позволява задържането на влага в климатика. Благодарение на това въздухът в помещението е винаги чист и свеж.


Пълен контрол на въздушния поток с 3D AUTO

С натискането на един бутон активирате програмираното разпределение на въздуха 3D AUTO. Чрез него се извършват три независими контрола на въздушния поток, в резултат на което той е равномерен, тих и достига до всеки ъгъл на помещението. Постига се икономична работа и се минимизират енергийните загуби. Благодарение на автоматичния контрол на дебита и посоката на потока, се постига комфортно климатизиране на цялото помещение по най-ефективен начин.


Сензор за присъствие

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-W / SRC25ZSX-W има вграден сензор, който засича човешката активност в помещението и автоматично регулира охладителната/отоплителната мощност за по-голям комфорт и нисък разход на енергия. Ако сензорът не отчита присъствие в продължение на 15 минути, климатикът автоматично ще намали мощността си на умерено ниво и ще се върне към нормална работа, когато отново има някой в стаята. Ако помещението остане празно в продължение на 60 минути, уредът преминава в режим готовност и възобновява работата си щом засече присъствие. При отсъствие над 12 часа климатикът се изключва напълно.


Jet технология

Mitsubishi Heavy Industries са приложили аеродинамичния анализ, използван в проектирането на турбореактивните двигатели, за да разработят иновативната Jet технология. Въздушната струя, образувана от системата JET Air Scroll, осигурява голямо количество въздух с минимална консумация на енергия, като въздушният поток е равномерен, деликатен, безшумен(до 19dB) и достига до най-отдалечените ъгли на помещението.


Двойни клапи и подвижен преден панел

Подвижният преден панел осигурява пряк достъп до алерген-деактивиращият филтър за моментално пречистване на въздуха. Двойните клапи оптимизират въздушния поток в режим на охлаждане/отопление, за да бъде създаден максимален комфорт в помещението.


Широк диапазон на работа

Благодарение на широкия диапазон на работа инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-W / SRC25ZSX-W работи безотказно в режим на отопление дори при ниски външни температури до -20°С. Така топлината няма да напуска вашият дом дори в най-студените зимни дни.


Адаптивно управление с предсказване

Климатизаторът автоматично определя режима на работа и настройките на температурата, базирайки се върху приблизително изчисление, и настройва инверторната честота.

Сензор зa движение

Този сензор засича човешката активност и движение и спира работата тогава, когато не е необходима климатизация.

Eco операция

Стайната температура и влажност се следят от сензор, за да се контролира автоматично работата. Заедно със сензора за движение, системата позволява енергоспестяваща работа, при която се запазва комфорта.

Auto Off

Спира автоматично работата, когато няма засечена човешка активност в помещението за определен период от време.

Jet технология

В системата на въздушния поток на климатизатора е използвана самолетна технолoгия.

3D Auto

Можете да изберете най-подходящата охлаждаща или затопляща схема, натискайки само един бутон.

Автоматични въздухо-разпределителни клапи

Независимо от режима на работа климатизаторът автоматично избира оптималния ъгъл.

Запаметяване на позицията на клапите

Докато се движат клапите могат да бъдат спрени на желания ъгъл.

Завъртане на въздухо-разпределителните клапи във вертикално направление

Клапите на климатизатора могат да бъдат позиционирани в желаното положение, което варира от хоризонтално до вертикално.

Завъртане на въздухо-разпределителните клапи в хоризонтално направление

Изпраща приятен въздушен полъх в широк обхват, чрез завъртане на въздухоразпределителните клапи автоматично вляво и вдясно. Клапите могат да бъдат фиксирани в желаната позиция. 

Алерген-деактивираща система

Тази функция се стартира за два часа след като климатизаторът е спрял нормалната си работа. Вътрешното тяло е сухо и образуването на плесени е предотвратено.

Самопочистваща функция

Системата подтиска влиянието на алергена уловен от филтъра, чрез контролиране на температурата и влагата.

Алерген-деактивиращ филтър

Тази функция се стартира за два часа след като климатизаторът е спрял нормалната си работа. Вътрешното тяло е сухо и образуването на плесени е предотвратено.

Фотокаталитичен миещ се дезодориращ филтър

Запазва въздуха свеж чрез отнемане на неприятните миризми. Дезодориращата функция може да бъде лесно възстановена, само с измиване и излагане на слънчева светлина.

Разглобяем панел

Поддръжката е улеснена, тъй като предният панел се сваля лесно за почистване.

Режим на изсушаване

Уредът изсушава помещението чрез периодични охлаждащи операции.

"Hi Power" режим

Климатизаторът може да работи в "Hi Power" режим за 15 минути. Този режим е удобен за бързо постигане на желаната температура.

Тих режим

Нивото на шум на външното тяло е с поне 3dB(A) по-ниско от стандартното ниво.

Нощно поддържане

През студените сезони, температурата на стаите може да бъде на комфортно ниво, дори когато отсъствате. Климатикът поддържа температура от 10°C.

Седмичен таймер

Могат да бъдат зададени до 4 програми на таймера за пускане или спиране за всеки ден. Така имате максимум 28 програми за седмицата.

24-часов таймер

Чрез комбинацията на стартиращ и спиращ таймер, можете да използвате две операции за таймера на ден. Веднъж настроени, таймерите ще пускат и спират системата в посочения час на деня.

Режим „Сън”

Температурата в стаята автоматично се контролира при зададен режим на сън, което осигурява температурата да не става прекалено висока или ниска.

On/Off таймер

Климатизаторът ще стартира и ще се изключи автоматично в зададеното време.

Комфортен старт

В режим ON-TIMER климатизаторът автоматично започва работа малко по-рано, така че стайната температура да бъде оптимална в зададеното време.

Запаметен режим

Желаният запаметен режим може да се активира чрез едно натискане на бутон.

Заключване за деца

Тази функция блокира климатизаторът, предотвратявайки непреднамерени промени на настройките.

Настройка на яркостта на светлинните индикатори

Яркостта на светлинните индикатори може да се настрои, според желанието на клиента.

Позициониране при монтаж

Чрез дистанционното управление можете настроите посоките на въздушния поток ляво-дясно, когато климатизаторът е монтиран близо до стена.

Микрокомпютърно обезскрежаване

Този режим автоматично премахва натрупаната скреж и спомага за намаляването на времето за размразяване.

Функция самодиагностика

В случай, че климатизаторът не функционира добре, вътрешен микропроцесор автоматично започва да се самодиагностицира. Грешката се представя като двуцифрена индикация.

Автоматична функция за рестартиране

Компенсирането при спиране на захранването е функция, която запаметява операционния статус на климатизатора непосредствено преди изключването му заради спиране на захранването и автоматично продължава операцията от този момент  при възстановяване на захранването.

Възможност за онлайн управление

Wi-Fi модулът на MHI ви дава контрол над климатик от всяка точка и по всяко време, от компютър, смартфон или таблет.

 

Техническо описание

4767
60 kg
Техническо описание
Гаранция
36 месеца
Подходящ за помещения до
20 кв. м
Вътрешно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
40 / 34 / 27 / 19 dB
Външно тяло Тегло
43 кг
Външно тяло Тръбни връзки - течна / газообразна фаза
6.35 / 9.52 mm (1/4" / 3/8")
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление)
5.2
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
- / 0.44 / - kW
Външно тяло Размери
640 x 800 x 290 В x Ш x Д (мм)
Външно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
- / 45 / - / - dB
Работна температура на охлаждане
-15 46 C
Вътрешно тяло Размери
305 x 920 x 220 В x Ш x Д (мм)
SEER (сезонен коефициент на охлаждане)
10.3
Външно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
- / 44 / - / - dB
Енергиен клас на охлаждане / отопление
A+++ / a+++
Вътрешно тяло Тегло
13 кг
Захранване (фаза/честота/напрежение)
1/50/220-240
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
- / 0.59 / - kW
Вътрешно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
39 / 33 / 25 / 19 dB
Работна температура на отопление
-20 24 C
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
0.8 / 3.2 / 6.0 kW
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
0.9 / 2.5 / 3.8 kw
Хладилен агент
R-32
COP (коефициент на трансф. отопление)
5.42
EER (хладилен коефициент на охлаждане)
5.68