Инверторен климатик AUX Freedom ECO ASW-H09B5A4/FAR3DI-C0 13668
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Инверторен климатик AUX Freedom ECO ASW-H09B5A4/FAR3DI-C0 13668

Инверторният климатик AUX Freedom ECO ASW-H09B5A4/FAR3DI-C0 ще ви помогне да климатизирате дома си благодарение на многобройните функционалности, които допълнително подобравят енергийната ефективност (клас A++ на охлаждане и A+ на отопление), разпространението и качеството на въздуха. Моделът е подходящ за помещения до 18 кв. м. и се предлага с гаранция 36 месеца.
887,99 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Самопочистване

Климатиците AUX Freedom разполагат с функция за самопочистване. Чрез нея климатикът ще генерира огромна температурна разлика за кратко време – първо работи в режим на охлаждане и така кондензираната вода отстранява натрупаните прах и бактерии, след което преминава в режим на отопление, а накрая се включва само вентилатора, за да отстрани напълно влагата от вътрешната част на уреда. По този начин се предотвратява развитието на бактерии и мухъл и се достига до 90% степен на стерилизация.


Възможност за Wi-Fi управление

За по-голямо удобство климатиците AUX могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на допълнителен Wi-Fi контролер (закупува се отделно). Необходимо е само да поставите флашка с Wi-Fi модул, в буксата под капака на вътрешното тяло, и ще може да настройвате уреда лесно от своя смартфон, където и да сте.


Специално покритие против ръжда

Процесът е сложен, но целта – проста. Чрез напръскване с прахообразен материал от чист полиестер при висока температура върху горещо поцинкованата стоманена плоча се предотвратява корозията и ръждата. Така видът и функционалността на климатика се подобряват значително във времето, гарантирайки ви по-дълготрайна и вярна служба.


Компактни размери

Намаленият с близо 1/4 обем на външното тяло предоставя възможността и удобството да изберете най-подходящото място за монтаж. Така може да оползотворите някоя тясна ниша или стена на терасата, спестявайки си по-този начин ценно място или разходи за допълнителен тръбен път.


Технология от ново поколение

AUX компания с дългогодишна история, лидер в сектора за климатизация. Създадена през 1986 г. днес тя се е превърнала във водещ производител на климатична техника с 11 завода, разположени в различни части на света и 5 научно изследователски центъра. Компанията следва постоянно развиващите се технологии, за да предложи климатични системи с висока ефективност и надеждно качество.


 

Режим "Сън"

Активирайки режима, климатикът спира работа за 10 часа, след което ще възстанови предишния си режим.

Самопочистване

Климатикът автоматично ще почисти праха от изпарителя и ще го изсуши, повишавайки ефективността.

Авторестарт

При спиране на захранването климатикът запомня зададените настройки и възобновява работата си, когато токът е възстановен.

Самодиагностика

При работа извън норми или проблем с компонент от системата, на дисплея ще се появи код за грешка, която да насочи сервизните специалисти за по-лесното и бързо отстраняване.

Двустранен монтаж

Дизайнът на климатика позволява връзката на тръбите да бъде извърша както от лявата, така и от дясната страна на вътрешното тяло.

 

Техническо описание

13668
29 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Подходящ за помещения до
18 кв. м
Вътрешно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
53 / - / - / - dB
Външно тяло Тегло
18 кг
Външно тяло Тръбни връзки - течна / газообразна фаза
6.35 / 9.52 mm (1/4" / 3/8")
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление)
4
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
0.1 / 0.85 / 1.6 kW
Външно тяло Размери
456 x 650 x 233 В x Ш x Д (мм)
Външно тяло Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
60 / - / - / - dB
Вътрешно тяло Размери
285 x 750 x 200 В x Ш x Д (мм)
SEER (сезонен коефициент на охлаждане)
6.1
Външно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
60 / - / - / - dB
Енергиен клас на охлаждане / отопление
A++ / a+
Вътрешно тяло Тегло
8.5 кг
Захранване (фаза/честота/напрежение)
1-/50/220-240
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
0.3 / 0.85 / 1.6 kw
Вътрешно тяло Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно)
53 / - / - / - dB
Транспортна опаковка Размер опаковка (ВхШхД см)
27.7 x 34.7 x 82, Тегло: 9 кг.,
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление)
150 / 760 kWh
Транспортна опаковка Брой опаковки
1 бр.
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс)
0.8 / 2.9 / 3.4 kW
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс)
0.6 / 2.64 / 3.1 kW
Хладилен агент
R-32

Вижте също и: