Геймърски стол Carmen 6313 - крем-розов 14105
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Геймърски стол Carmen 6313 - крем-розов 14105

Carmen 6313 е удобен геймърски стол, създаден за почитателите на компютърните игри. С него ще създадете идеалната атмосфера за любимото си хоби и ще се радвате на удобство дори след часове прекарани на стола. Той е снабден с механизъм за заключване на облегалката в различни позиции, функция за регулиране на височината, комфортни подлакътници и възглавница за врата, която може да се свали по желание.
345,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Основни параметри:

  • Мобилен подглавник
  • Лумбална опора – подвижна възглавница
  • 2D регулируеми подлакътници
  • Tilt tension механизъм
  • Коригиране на височината (128-135 см)
  • Полипропиленови колелца

Елегантен и удобен – стол за ценители

Ако сте отдаден на компютърните игри, няма как да не оцените геймърския стол Carmen 6313. Елегантната и удобна облегалка, комфортната и приятно извита седалка, както и свежите цветове, избрани за реализацията на модела, ще го превърнат в интересен акцент, но и незаменима мебел във вашия дом. Наред с дизайнерския облик, той притежава и редица функционалности, благодарение на които ще се насладите максимално на любимото си хоби. Опцията за заключване в позиция, корекцията на височина и подлакътници, както и мобилната опора за главата ще ви предоставят възможност да превърнете стола си в свой верен съюзник.


Висококачествени материали и изработка

Качеството на изработката и използваните за целта материали ще потвърдят усещането за надеждност, което Carmen 6313 ви вдъхва. Здрава, лесна за поддръжка и износоустойчива дамаска обгръща седалката и облегалката. Основата и подлакътниците са от полипропилен, който освен че е достатъчно издръжлив, допълва чудесно визията на стола.


Мобилна възглавница

Carmen 6313 разполага с мобилна опора за главата под формата на възглавничка. Тя се фиксира лесно чрез колани, а в случай че не ви е необходима, лесно може да я свалите. Визуално е реализирана изцяло в стила и цветовете на стола – със закачлива щампа с джойстик и слушалки.


2D подлакътници

За да чувствате ръцете си в кондиция през цялото време, този геймърски стол е оборудван с 2D подлакътници. Те се регулират в две направления бързо и лесно. Височината им се променя посредством бутон в основата на падовете, а ъгълът – чрез завъртане в желаната посока.


Опора за гърба

Дългите часове, прекарани пред екрана, неминуемо натрупват умора в гърба и кръста. Затова моделът ви дава допълнителна опора под формата на симпатична подвижна възглавница за кръста. Разбира се, лесно може да я преместите, ако не чувствате потребност от нея.


Tilt tension механизъм

Carmen 6313 ви дава възможност да се възползвате от предимствата на класическия tilt tension механизъм. С едно движение на лоста под седалката го отключвате и се отпускате за кратка почивка. Силата на люлеене се коригира чрез кръгъл механизъм. Когато се отърсите от напрежението, се връщате в изправена позиция и заключвате. Просто и бързо.


Коригиране на височината

Добрият играч е необходимо да превърне стола си в своя „втора кожа“. Благодарение на функцията за коригиране на височината в диапазона от 7 см може да го персонализирате според своите лични предпочитания. Корекцията се случва за секунди, а движението е плавно благодарение на вградения газов амортисьор. В най-ниската си позиция седалката се намира на 47 см от земята.


Въртене на 360°

Функцията за въртене на 360° и в двете посоки е от огромно значение за столове с такова приложение. Всички знаем как емоциите често вземат връх по време на игра и колко е важно играчът да бъде мобилен.


Стабилност и лекота при придвижване

Основата тип звезда, изработена от полипропилен, допринася за стабилността на цялата конструкция. Така ще се чувствате в безопасност и ще се потопите изцяло в любимото си занимание. Колелцата, също от полипропилен, допълват лекотата на придвижване особено по меки настилки като мокети и килими.


Максимално натоварване: до 130 кг

Функциите и качествата на офис стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14105
18.80 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
57 см
Материал
дамаска
Тип стол
Геймърски стол
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
128 - 135 см
Дълбочина седалка
50 см
Височина седалка от земята
47 - 54 см
Дължина облегалка
82 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Диаметър на звезда
66 см
Регулиране на ъгъла на наклон на облегалка
Да
Ширина с подлакътници
67 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
29 x 65 x 85, Тегло: 18.8 кг.,

Вижте също и: