Холна маса PLOCK S - черна 14726
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Холна маса PLOCK S - черна 14726

Холна маса PLOCK S е идеалното място за вашето питие, списание и дистанционно управление. Моделът е изработен от основа от устойчив метал и керамичен плот, който се поддържа лесно.
633,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

PLOCK S: Бъдете дръзки и различни

Ако харесвате нестандартни и модерни интериорни решения, холна маса PLOCK S ще ви допадне. Тя се отличава с разчупения си дизайн и със сигурност ще се впише прекрасно като визуален акцент в дома ви. Височината на модела е 43 см. Керамичният плот е с размери 120x70 см, което осигурява достатъчно полезна площ за приятно четиво, любима напитка или хоби занимания. Благодарение на своите характеристики плотът е с висока износоустойчивост, което ви дава сигурност, че ще се радвате на любимата си маса дълго време. Футуристичната визия се допълва от праховобоядисана метална основа с оригинална форма.


Перфектната комбинация

В случай че планирате цялостно обзавеждане на дома си, имаме добри новини. Холната маса PLOCK S разполага с аналог сред трапезните. Така бързо и лесно ще постигнете единна концепция в интериора и ще се наслаждавате на съвременни, качествени решения от портфолиото на мебели Carmen.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14726
56 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
120 см
Ширина маса
70 см
Височина маса
43 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика
Брой опаковки
3 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
7 x 77 x 127- Тегло- 28 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
22 x 25 x 72- Тегло- 10 кг.-
Размер опаковка 3 (ВхШхД см)
6 x 44 x 69- Тегло- 18 кг.-