Холна маса ADAM S - бяла 14696
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Холна маса ADAM S - бяла 14696

Холната маса ADAM S съчетава голям правоъгълен плот от керамика и нестандартни крака от метал. Със своята първокласна изработка и стилна визия, тя подхожда чудесно както на масивни и луксозни дивани, така и на модерни, шикозни канапета.
720,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Елегантност и надеждност

Холната маса ADAM S е практична и елегантна. Правоъгълният ѝ плот е с размери 120x60 см (обща височина 42 см), което я прави подходяща да разгърнете смело своите хобита или игрите с децата, да се отдадете на топла напитка или приятна книга след вечеря. Изработен от керамика и закалено стъкло в светли нюанси с обща дебелина от 11 мм, плотът ви дава сигурност и спокойствие. Интересните крака на масата безспорно са нейният визуален акцент. Нестандартната им форма и елементите в цвета на плота добавят свежест на класическия праховобоядисан в черно метал.


Дайте воля на въображението си

Ако интересната и едновременно с това универсална визия на ADAM S ви е впечатлила, мебели Carmen имат добри новини за вас. В своя каталог предлагаме още 3 маси от тази серия – ADAM L (трапезна маса), ADAM B (бар маса) и ADAM E (помощна маса). Създаването на запомняща се визия зависи само от наличното пространство и въображението ви.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14696
34.50 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
120 см
Ширина маса
60 см
Височина маса
42 см
Дебелина на плот
11 мм
Материал плот
Керамика , Закалено стъкло
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
6 x 66 x 126- Тегло- 23 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
21 x 37 x 49- Тегло- 11.5 кг.-