Холна маса KRAG S - сива 14699
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Холна маса KRAG S - сива 14699

Насладете се на кафето си със стил с холна маса KRAG S. Тя има стабилна метална основа и кръгъл керамичен плот. Благодарение на компактните си размери е подходящ акцент във всяко помещение.
619,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стилна и нестандартна визия

Холната маса KRAG S е отличен избор за любителите на стилните и същевременно впечатляващи мебели. Плотът е керамичен с дебелина 10 мм, в сиви нюанси. Диаметърът му от 90 см осигурява достатъчно полезна площ за любимо хоби, топла напитка или игри със семейството. Металната основа е стабилна, с интересна конусовидна форма и златист декоративен пръстен в основата, които от една страна придават допълнителна здравина, а от друга - правят KRAG S по-различна от традиционните холни маси.


Перфектна комбинация

Ако елегантните и нестандартни линии на KRAG S са ви впечатлили, имате късмет. Мебели Carmen предлагат трапезна маса KRAG от същата серия, която ще придаде завършен вид на вашия дом.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14699
36 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Височина маса
43 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
6 x 108 x 108- Тегло- 21 кг.-
Диаметър маса
90 см
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
47 x 61 x 61- Тегло- 15 кг.-