Холна маса BARTEK - сива 14681
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Холна маса BARTEK - сива 14681

BARTEK е холна маса с атрактивен дизайн, която ще се превърне в акцент на всяко помещение. Основата е изработена от стабилен метал в интересни форми, а кръглият плот е комбинация от керамика и закалено стъкло.
648,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Универсална и свежа визия

Със своя изтънчен дизайн холната маса Bartek неминуемо ще се превърне в чудесен акцент на всяко съвременно жилище или бутиков хотел. Основата на масата е метална, праховобоядисана в класическото и приложимо навсякъде черно, с интересни геометрични елементи. Комбинацията със солиден сив плот, изработен от керамика и закалено стъкло, представлява свежо интериорно решение дори за най-взискателните клиенти. Диаметърът му от 90 см осигурява достатъчно пространство – идеално за топла напитка и любимото списание в есенния следобед.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14681
29 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Височина маса
47 см
Дебелина на плот
12 мм
Материал плот
Керамика , Закалено стъкло
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
6 x 100 x 100- Тегло- 22 кг.-
Диаметър маса
90 см
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
46 x 82 x 82- Тегло- 7 кг.-