Холна маса ROME S - бяла 15120
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Холна маса ROME S - бяла 15120

Холна маса ROME S е съвременно и стилно решение за обзавеждане. Тя има стабилни крака от праховобоядисан метал и плот от технически камък, който внася луксозно усещане във всеки интериор.
288,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Класика и стил

Ако домът ви се нуждае от стил и изтънчена визия, определено холна маса ROME S ще ви заинтригува. С изчистения си и дискретен силует, тя би се вписала чудесно в различни интериорни проекти и помещения. Правоъгълният плот е с размери 120x60 см и дебелина 10 мм. Изработен е от технически камък със свежа мраморна шарка, а повърхността му е устойчива на надраскване и удари. Праховобоядисаната в черно метална основа на ROME S е стабилна и надеждна, а благодарение на класическите си линии дава перфектен завършек на модела.


Цялостна визия

В случай че търсите подходяща трапезна маса, която да пасне на ROME S, имаме добри новини за вас. Част от серията е и моделът ROME, който ще внесе желания синхрон в жилището ви и ще направи вашата трапезария любимо място за почивка и забавления.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

15120
25.55 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
120 см
Ширина маса
60 см
Височина маса
47 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
5.5 x 66.5 x 127- Тегло- 13.55 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
13 x 18.5 x 86.5- Тегло- 12 кг.-