Холна маса SANOK 2 - бяла 13934
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Холна маса SANOK 2 - бяла 13934

SANOK 2 е компактна холна масичка с модерен дизайн в крак с последните интериорни тенденции. Основата ѝ е изработена от праховобоядисан метал, а плотът от керамика и закалено стъкло.
518,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

SANOK 2: стил и елегантност

Холната маса SANOK 2 е съвременна и елегантна. Модерната ѝ визия се вписва еднакво успешно в различни концепции и пространства - както у дома, така и в публични сгради. Плотът на SANOK 2 (диаметър 60 см) представлява съчетание от керамика и закалено стъкло, което гарантира необходимата здравина и надеждност. Стилната визия на модела е изцяло завършена благодарение на стабилната метална основа, праховобоядисана в черно.


Ефектни комбинации

Ако желаете да постигнете завършен вид на помещението, имаме добри новини за вас. Част от портфолиото на мебели Carmen са още два сходни модела – SANOK 1 и SANOK 3, които позволяват различни и интересни комбинации. Ето как дизайнът се превръща в игра, а ефектът е повече от впечатляващ.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

13934
17.50 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Височина маса
45 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика , Закалено стъкло
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
6 x 66 x 66, Тегло: 9 кг.,
Диаметър маса
60 см
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
48 x 36 x 42, Тегло: 8.5 кг.,