Комплект WR422LE опора за клавиатура и подложка за мишка 161809
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Комплект WR422LE опора за клавиатура и подложка за мишка 161809

99,60 лв.
С вкл. данък

    Tags:

Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Гел опора за китките при писане на клавиатура, прецизна подложка за мишка.

Геловата технология на 3M създава опора за китката, която е достатъчно твърда, за да осигури необходимата опора, но достатъчно мека за оптимален комфорт.

Платформа с регулируем наклон (отрицателен и положителен) за оптимална ергономичност и комфорт при използване на клавиатурата и мишката.

Лесното за почистване покритие от изкуствена кожа с антимикробна защита на продукта потиска растежа на микроорганизми, напр. бактерии, върху повърхността на продукта, което може да причини петна, миризми и разваляне на продукта.

Подложката за мишка е с прецизна повърхност за пестене на батерия и удължава живота на батерията на безжичните оптични мишки до 75%.

15% рециклирано съдържание преди употреба.

Отделно може да се поръча само специализираната подложка за мишка 3M MP200PS с продуктов код 205112.

 

Техническо описание

160809