Ергономично регулируемо бюро Carmen CR- 4825 - бук-бял 15394
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономично регулируемо бюро Carmen CR- 4825 - бук-бял 15394

Ергономичното регулируемо бюро Carmen CR- 4825 e практичен модел, чиято височина може да се променя от 73 до 121 см. То разполага с удобен панел за управление и възможност за запаметяване на 4 позиции с различно ниво. Бюрото е снабдено и със сензор против сблъсък, USB портове, закачалки, както и с държач за кабели.
590,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Основни параметри

  • Панел за управление с дисплей
  • Сензор против сблъсък
  • Регулируема височина (73-121 см)
  • Възможност за запаметяване на до 4 различни позиции
  • Сензор против сбълъск
  • USB портове
  • Кабелна кошница
  • Скорост на движение 25 мм/сек
  • Ниво на шум:< 50 dB
  • ПДЧ плот с 15 мм дебелина
  • Максимално натоварване 50 кг
  • Праховобоядисана метална основа
  • Нивелиращи се крака
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

Стилен дизайн и комфорт

Със своя стилен дизайн и функционалност ергономичното регулируемо бюро Carmen CR-4825 ще ви спечели веднага. Дискретната му визия го прави предпочитан избор за широк набор от приложения. Функцията за регулиране дава възможност за промяна на височината му от 73 до 121 см, както и запаметяване на до 4 позиции чрез панела му за управление. За максимално удобство бюрото предлага кабелна кошница, която да подпомогне добрата организация на работното ви място, както и практични закачалки за дрехи или чанта. Благодарение на предвидените USB порт и C-type може да зареждате телефона си, да включите таблет или друго, без да се налага да ставате.


Достатъчно площ и здравина

Висококачествените материали, вложени в изработката на модела, само ще ви убедят, че сте взели правилното решение. Плотът му е от 15-милиметрово ПДЧ с размери 120x60 см. Това предоставя достатъчно пространство да разположите отгоре всичко необходимо. Carmen CR-4825 издържа на натоварване до 50 кг. Нивелиращите крака с широки основи гарантират неговата здравина и надеждност.


Електрически регулируем механизъм

Лесната смяна на позицията се извършва благодарение на електрически регулируем механизъм. Управлението става чрез натискане на копчета на панел с дисплей. Стрелките нагоре-надолу оказват посоката на движение, а останалите 4 копчета служат за запаметяването на предпочитани височини. Така лесно може да променяте позицията си, без да прекъсвате работа, както и да използвате бюрото съвместно с колеги или други членове от семейството.


Сензор против сблъсък

Сензорът против сблъсък, с който е снабден моделът, реагира в случай на „среща“ с друг предмет в процеса на движение.Това автоматично го спира и на практика предотвратява инциденти и ви спестява главоболията по повредена техника или наранявания.


Плавно и безшумно движение

Електрическият механизъм на Carmen CR-4825 осигурява неговото плавно движение със скорост 25 мм/секунда нагоре и надолу. Ниското ниво на шум от < 50 dB ви позволява по всяко време да променяте позицията си, без да се притеснявате за околните или пък за собствената си концентрация.


Компактна опаковка и лесно сглобяване

Всички части на повдигащата рамка за ергономично бюро са компактно опаковани в един кашон за по-лесно транспортиране. Моделът се сглобява бързо и лесно, без да са необходими специални инструменти.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

15394
27.50 kg
Техническо описание
USB порт
Да
Ширина
60 см
Материал
пдч
Крака - материал
праховобоядисан метал
Максимално натоварване
50 кг
Дължина
120 см
Нивелиращи се крака
Да
Волтаж
100V - 240V
Регулируема височина
73 - 121 см
Ниво на шум
50 dB
Запаметяване на позиции
4 различни височини
Панел за управление
Да
Дебелина на плот
15 мм
Скорост
25 мм/сек
Дисплей
Да
Сензор против сблъсък
Да
Закачалка
Да
Държач за кабели
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
18 x 38.5 x 129- Тегло- 27.5 кг.-