Метален стелаж MEGA 177x240x60 см, до 450 кг на рафт - цинк 14351
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Метален стелаж MEGA 177x240x60 см, до 450 кг на рафт - цинк 14351

MEGA е универсален метален стелаж с размери 177x240x60 см и максимално натоварване на рафт до 450 кг. Той е идеално решение за съхранение на тежки и обемни предмети във вашия дом или на работното място. Неговите 4 регулируеми рафта са изработени от МДФ и допълнени с укрепващи елементи. Металният стелаж MEGA се сглобява лесно и бързо, благодарение на безболтовата система за монтаж.
504,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Практичен и функционален

Металният стелаж MEGA е предпочитан модел за складиране на хранителни и нехранителни стоки за различни помещения. Високата товароносимост на един рафт - до 450 кг., ви позволява да използвате едновременно стоки с малки и големи товари. При необходимост може да промените нивата на рафтовете, за да бъдат възможно най-функционални. Благодарение на безболтовия монтаж това ще стане бързо и лесно. Всички стелажи от серията на Carmen са със здрава и стабилна метална конструкция.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички метални стелажи се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите стелажа, да го приберете в кашона и да го транспортирате до новото му местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14351
53 kg
Техническо описание
Височина
177 см
Дълбочина
60 см
Ширина
240 см
Материал
галванизиран метал
Тип шкаф
Стелаж
Брой рафтове
4 бр.
Максимална товаропоносимост на един рафт
450 кг
Регулируема височина на рафтове
Да
Материал рафт
мдф
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
7.5 x 17 x 242- Тегло- 28.5 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
3.5 x 60 x 240- Тегло- 24.5 кг.-

Вижте също и: